Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Chyba trafił mi się " czarny wtorek ".Trzeci błąd w czasie 2 godzin. Niby wszystko gra, a kolejna aukcja przechodzi w szkic ( bez stosownego komunikatu ) i nic się nie dzieje. I mam pytanie. Czy szkice nie powinny znikać z zakładki w momencie opublikowania aukcji? Wygląda mi na to że jedne znikają a inne nie.
Trafił się i u mnie taki Matrix po ostrzeżeniu, że mam więcej niż 2 aukcje tego samego przedmiotu. Jeden był właśnie w szkicach. Wykasowałem, zostawiłem jedną ofertę i cisza.
To może być to. U mnie nazbierało się już kilka stron szkiców i coraz częściej nie mogę wystawić aukcji gdyż system stwierdza że już jest wystawiona. A szukając w wystawionych nic nie zostaje znalezione. Aż dziwne że ta armia informatyków zatrudnionych w Allegro nie wpadła na to o czym piszesz. A może to dla nich zbyt proste, a z kolei napisanie prostej szukajki już jest zbyt trudne. Właśnie usiłowałam sprawdzić czy mam wystawioną jedną z wartości rezystorow SMD to w wyniku otrzymałam 11 stron, a chodziło mi o jedną wartość.