Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Właśnie uznałem reklamację za uszkodzony towar z zakupu sprzed niecałych 2 lat
Gdzie na allegro są dane do tej transakcji, gdzie są dane do reklamacji?
Kupujący odesłał sam towar
Może mi ktoś odpowie gdzie w systemie allegro, za którego działanie pobierana jest straszna prowizją są te dane?
Wg mnie ich nie ma, zostały przez serwis usunięte, dlaczego?
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@RED przykro mi, ale takich danych nie znajdziesz, więc jednie co może Ci pomóc to zestawienie sprzedaży. Możesz wygenerować je samodzielnie na dwa sposoby:
@_HolaOla_ ja wiem, że @RED jest doświadczonym sprzedawcą😉, ale dla potomnych warto dać , gdzie można to znaleźć😁
@KOGIEL_T Najbardziej denerwujący jest tutaj serwis allegro - wg allegro można złożyć reklamację prawie dwuletnią, nie podając żadnych danych - adresowych, korespondencyjnych, daty otrzymania towaru, czy wysłał towar i itp
Miało to być zmienione - gdzie są zmiany?
Serwis ma 25lat, wtyka swoje dwa grosze w każdy aspekt transakcji - a tu dane celowo ukryte
- kupujący widzi dane zakupu np: z listopada 2022, ale dlaczego nie widzi tego sprzedawca?
ponawiam pytanie - do allegro dlaczego i po co są te ograniczenia?
@KOGIEL_T sprawdzałeś ile lat obejmuje ta kopia bezpieczeństwa?
wg tej strony - całość
i dlaczego można ją pobrać tylko 5 razy?
My mamy własne rozwiązania - więc się w takie coś nie bawimy - ale skoro można poprosiłem o dane zebrane przez allegro i liczę, że będzie to okres ostatnich 25lat 🙂
@RED jeszcze nigdy nie miałem tak starych reklamacji, ale u mnie mogę pobrać dane kupujących tylko 1rok wstecz😕