anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gdzie są te reklamacje allegro po nowemu lub po staremu?

RED
#21 Demiurg#

Właśnie uznałem reklamację za uszkodzony towar z zakupu sprzed niecałych 2 lat

Gdzie na allegro są dane do tej transakcji, gdzie są dane do reklamacji?

Kupujący odesłał sam towar

Może mi ktoś odpowie gdzie w systemie allegro, za którego działanie pobierana jest straszna prowizją są te dane?

Wg mnie ich nie ma, zostały przez serwis usunięte, dlaczego?

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@RED przykro mi, ale takich danych nie znajdziesz, więc jednie co może Ci pomóc to zestawienie sprzedaży. Możesz wygenerować je samodzielnie na dwa sposoby: 

• w zakładce Zamówienia - dla zamówień do 2 lat, 
  • w zakładce Dane Konta - dla zamówień od początku istnienia konta.
   Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#18 Luminarz#

@_HolaOla_  ja wiem, że @RED  jest doświadczonym sprzedawcą😉, ale dla potomnych warto dać  , gdzie można to znaleźć😁 

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

@KOGIEL_T Najbardziej denerwujący jest tutaj serwis allegro - wg allegro można złożyć reklamację prawie dwuletnią, nie podając żadnych danych - adresowych, korespondencyjnych, daty otrzymania towaru, czy wysłał towar i itp

Miało to być zmienione - gdzie są zmiany?

Serwis ma 25lat, wtyka swoje dwa grosze  w każdy aspekt transakcji - a tu dane celowo ukryte

- kupujący widzi dane zakupu np: z listopada 2022, ale dlaczego nie widzi tego sprzedawca?

ponawiam pytanie - do allegro dlaczego i po co są te ograniczenia?

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

@KOGIEL_T sprawdzałeś ile lat obejmuje ta kopia bezpieczeństwa?

wg tej strony - całość

https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/dane-i-ustawienia-konta/rodo-jak-mozesz-pobrac-swoje-dane-os...

i dlaczego można ją pobrać tylko 5 razy?

My mamy własne rozwiązania - więc się w takie coś nie bawimy - ale skoro można poprosiłem o dane zebrane przez allegro i liczę, że będzie to okres ostatnich 25lat 🙂

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#18 Luminarz#

@RED  jeszcze nigdy nie miałem tak starych reklamacji, ale u mnie mogę pobrać dane kupujących tylko 1rok wstecz😕

oznacz moderatorów