anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gdzie się podziała godzina graniczna deklarowanej wysyłki tego samego dnia?

Jemzdrowo24_pl
#9 Pomysłodawca

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_  pytanie jak w temacie. Dlaczego z ofert zniknęły deklarowane godziny graniczne dla wysyłki tego samego dnia?

oznacz moderatorów
36 ODPOWIEDZI 36

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

spoko , grzejstołki ryją w systemie  ,niżej jest .

oznacz moderatorów

Jemzdrowo24_pl
#9 Pomysłodawca

Czekaj, czekaj, widzę tylko zawirowanie z widokiem biznesowym i znikającymi ofertami 😕 Domyślam się, że to powiązane, ale wątku o temacie godzin nie zauważyłam... 

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Jemzdrowo24_pl o różnych dziwnych rzeczach ludzie dzisiaj piszą , ale Masz rację wątku o temacie godzin jeszcze nie było ,czyli wiedziesz prym ...😋

oznacz moderatorów

Jemzdrowo24_pl
#9 Pomysłodawca

Cuda, Panie. Cuda... 😛 Wolałabym nie wieść tego prymu 😛 

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Jemzdrowo24_pl proste, musisz się sam tego domyśleć

to już nie pierwsza tego typu jazda

przy jednym moim zakupie, serwis ukrył godziny graniczne i obwinił mnie, że się tego czepiam bo to moja wina, że tego nie widziałem

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka Allegro Gadane

@Jemzdrowo24_pl Podaj proszę przykładowe oferty. Zweryfikuję sprawę. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Jemzdrowo24_pl
#9 Pomysłodawca

@N_Nitka28 nie ma już takiej potrzeby. Godziny zniknęły wczoraj, dzisiaj wróciły. Nie było ich na wszystkich ofertach, nie tylko na moich.

oznacz moderatorów

Jemzdrowo24_pl
#9 Pomysłodawca

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_  a jednak ponownie problem występuje. Rano były godziny graniczne, teraz znowu ich nie ma. W zakresie przykładowych ofert - sytuacja dotyczy wszystkich ofert także chyba konkretne przykłady nie są potrzebne. Czy jesteście w stanie wyjaśnić, o co chodzi?

oznacz moderatorów

N_Nitka28

@Jemzdrowo24_pl Dziękuje za informację. Już weryfikuję sprawę. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Jemzdrowo24_pl
#9 Pomysłodawca

Trzeci dzień sytuacja się powtarza - rano godziny graniczne są wyświetlane, później nie. 

oznacz moderatorów

Jemzdrowo24_pl
#9 Pomysłodawca

Dzisiaj również sytuacja się powtarza - godziny graniczne były widoczne tylko rano, teraz jest tylko informacja o dostawie "jutro".  

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@Jemzdrowo24_pl czy możesz podać mi konkretny przykład?

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Jemzdrowo24_pl
#9 Pomysłodawca

Taka sytuacja występuje od zeszłego tygodnia, w momencie gdy wprowadziliście widok AB, na wszystkich ofertach.... Niemniej proszę, tutaj konkretny przykład. Czy jeden wystarczy???

Dla dopełnienia obrazu - jeszcze ustawienia godzin granicznych wysyłki tego samego dnia.

screen dostawa jutro.jpgustawienia godzin dostawy.jpg

oznacz moderatorów

shopmw
#11 Animator

U nas lepiej, od czwartku wysyłka ustawiona na 3 dni ( magazyn nie pracował), a klienci składający zamówienie w czwartek wieczorem  widzieli, że przesyłka wyjdzie w piątek;/

oznacz moderatorów

Jemzdrowo24_pl
#9 Pomysłodawca

Nieciekawie 😕

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@Jemzdrowo24_pl dziękuję, ale czy w takim razie chodzi o wyświetlanie informacji: "Kup do 13, a dostawa będzie jutro"? 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Jemzdrowo24_pl
#9 Pomysłodawca

Dokładnie o brak tego komunikatu chodzi. Tzn. wyświetla się on do godz. 10, później jest już tylko "jutro" Z tym że najdłuższa godzina wysyłki tego samego dnia to u nas 18.

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@Jemzdrowo24_pl to prawidłowe działanie. To, że masz ustawioną godzinę graniczną do 18, nie oznacza, że do tej godziny ta informacja będzie się wyświetlać. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Jemzdrowo24_pl
#9 Pomysłodawca

Czy jest jakiś artykuł na ten temat? Możesz podesłać mi link do opisu tego działania, gdzie o tym informowaliście? Gdzie znajdę szczegóły? To wyjaśnienie jest dla mnie bardzo zaskakujące, bo mamy takie ustawienia od circa about 5 lat i do tej pory zawsze ta godzina się wyświetlała to tej godziny, do której była faktycznie ustawiona. 

oznacz moderatorów