Trafił się żabołorlen , muszę czekać na kuriera , zlecenie puszczone do 14:30 , ani widu , ani słychu , a muszę jechać żonie zmienić opatrunki ,co teraz ? myśliciele i grzejstołki ?
@gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@mdrogeria godziny podjazdów kurierów mogą się przesuwać, wpływają na to różne czynniki. Mógłbyś podesłać numer przesyłki lub zlecenia podjazdu? Będę wtedy mogła sprawdzić, co się dzieje 😉
@Syrena_zT a co to da ?.... podstawisz mi kuriera w 5 minut ? Zamówiłem Pigułę ,tylko nie wiadomo czy da sobie zrobić ....
@mdrogeria przykro mi, że jesteś w takiej sytuacji. Zdrowie bliskich jest najważniejsze. W razie gdyby kurier się nie pojawił możemy oczywiście wykluczyć zamówienia. Jeżeli byś podał numer podjazdu mogę też podesłać interwencję do oddziału odbierającego paczki. Niestety nie mam mocy, żeby podstawić kuriera, coś tam jednak zrobić mogę.
@Syrena_zT jeśli nie Macie mocy to przemyślcie przesyłkę żabołorlena ,wepchnąłbym do automatu i bez problemu załatwił sprawę z małżonką , ale po co myśleć o innych.
Więcej takich pomysłów , Grzejstołki wstają i patrzą jak cała sala dla nich klaszcze .
Jakieś 5 minut temu przejechał samochód Orlena .....nieźle , tylko się nie zatrzymał .
@Syrena_zT w tej chwili przejechał drugi , nawet nie przyhamował .... hura !!
@gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dzisiaj już nie podjedzie , już bym wrócił , ku pamięci na jutro .....AD01X7O040 AD01X7K8M7 AD01X4AP55 , żałuję tylko ,że nie wepchnąłem zwykłych Orlenów do automatu jak to zwykle robię ,a żabołorlen niechby se wisiał.
@mdrogeria zgłosiłam interwencję w sprawie podjazdu. Na przyszłość możesz to zrobić samodzielnie w tej zakładce. Zamówienia nie będą się liczyć do jakości Twojej sprzedaży.