anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ile może trwać weryfikacja na sprzedaż oprogramowania ESD?

PlHolding
#9 Pomysłodawca#

Witam wszystkich forumowiczów

Pod koniec Sierpnia tego roku wysłałam do Allegro certyfikat poświadczający że współpracuje z oficjalnym dystrybutorem danego oprogramowania komputerowego. Dostałam odpowiedź, że certyfikat został przekazany do "odpowiedniego działu" który będzie to weryfikował. Do dnia dzisiejszego przesłałam łącznie 4 poświadczenia współpracy od 4 różnych oficjalnych dystrybutorów i wciąż nie mogę sprzedawać a mamy Październik więc minęły prawie 2 miesiące. Niektórzy dystrybutorzy się już denerwują i dopytują co dalej z naszą zapowiedzianą współpracą. Wydaje mi się że jestem wzorową Allegrowiczką bo mam kilkadziesiąt opinii w 100% pozytywnych, nie mam żadnych dyskusji w toku z klientami i prowizje Allegro były płacone na bieżąco, mimo to wciąż jestem "zblokowana".

Forumowicze zagłębieni w temacie czy mieliście podobną sytuację?

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

LEW433
#21 Demiurg#

I co Allegro nie ma kompetentnych ludzi żeby umieli załatwić sprawę? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@PlHolding konsultuję tę sprawę i dam znać, gdy tylko otrzymam odpowiedź. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@PlHolding skontaktowaliśmy się z Tobą w tej sprawie w wiadomości e-mail, jeśli masz dalsze pytania, to odpisz proszę w prowadzonej korespondencji e-mailowej. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

PlHolding
#9 Pomysłodawca#

@la_nikaO 12:44 dostałam wiadomość, że zostałam pozytywnie zweryfikowana ale wciąż nie mogę wystawić oferty, rozumiem że mam poczekać do 24 godzin (?).Allegro.jpg

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@PlHolding Tak, gdy po 24 godzinach od otrzymania tej wiadomości dalej coś było nie tak, napisz proszę tutaj ponownie. Wówczas będziemy działać. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

PlHolding
#9 Pomysłodawca#

Wystawiać oferty mogę, ale jest jeszcze jedna sprawa. Szczerze mówiąc myślałam że dostałam zgodę na sprzedaż oprogramowania Microsoft, Avast i Norton. Aczkolwiek po wystawieniu produktu Avast aukcja została usunięta więc wygląda na to że jednak nie dostałam zgody w przypadku Avast a dostałam w przypadku Microsoft, proszę mi potwierdzić, że sie nie mylę. Czy muszę dosłać jakieś dokumenty w przypadku chęci otrzymania zgody na sprzedaż "Avast"?

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@PlHolding napisz proszę do nas w tej sprawie w kontynuacji korespondencji, którą otrzymałaś. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

SkleppCYFROWO
#7 Wielbiciel#

Jak udało Ci się zdobyć certyfikat ? Z jaką firmą współpracujesz? Ja mam Also Polska sp. Zoo i twierdzą że nie wystawiają certyfikatów.

oznacz moderatorów

SkleppCYFROWO
#7 Wielbiciel#

@PlHolding Czy wśród twoich certyfikatów był Microsoft? Próbuje zaakceptować umowę ale na tą chwilę bez rezultatów. Jak ten certyfikat ma wyglądać? Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi. Może jakieś zdjęcie ? 

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

blokowanie sprzedaży w portalu?

szukaj w gogole "Czyn nieuczciwej konkurencji"

oznacz moderatorów

SkleppCYFROWO
#7 Wielbiciel#

Czy wśród twoich certyfikatów był Microsoft? Próbuje zaakceptować umowę ale na tą chwilę bez rezultatów. Jak ten certyfikat ma wyglądać? Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi. Może jakieś zdjęcie ? 

oznacz moderatorów