Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, porsze o pilne wyjaśnienie nagle zauważyłam w ofercie podczas edycji że serwis sam zamieścił informacje o bezpieczeństwie produktu w 10 podpunktach na pół strony.. co się dzieje? Dlaczego i bez mojej wiedzy? Czy teraz tak to działa i będziecie zamieszczać własną treść do różnych ofert?
@petinek_pl wskaż numer oferty.
Przykładowo
@petinek_pl z tego co widzę we wskazanej ofercie (zarówno w wersji przeglądarkowej, jak i w aplikacji), informacje o bezpieczeństwie znajdują się w odpowiedniej zakładce - nie w opisie.
Wymóg takich informacji podyktowany jest rozporządzeniem GPSR.
@RaBarbar_ka no tak jest to w zakładce informacje o bezpieczeństwie, gdzie sami mieliśmy je uzupełniać nawet podczas edycji produktu na początku pozwalacie wybrac opcję- informacje o bezpieczeństwie opcjonalnie. Ale jednak sami wrzucacie informacje bez mojej wiedzy. Nie wiem kiedy ani do których produktów wrzuciliscie takie opisy ani nawet jakie. Przecież to moje oferty. Nigdzie ni informowaliście że będziecie samowolnie dodawać takie informacje do opisów.
@petinek_pl "Przecież to moje oferty" - tu bym polemizował 😛 Skoro byle leszcz może je sobie skopiować bez żadnych konsekwencji, a Allegro może do nich dopisywać co chce, to na czym polega "mojość" tych ofert? Chyba tylko na wkładzie pracy
@TomBanknoter no tak, racja no 🤢 ale chodzi o zasadę 😬
@petinek_pl sytuacja z Twoją ofertą wyglądała tak:
1. Nie miałaś żadnych informacji o bezpieczeństwie w ofercie
2. Weszłaś na formularz edycji oferty
3. Na ww. formularzu edycji oferty w polu Informacje o bezpieczeństwie podpowiedzieliśmy ci informacje o bezpieczeństwie
4. Zaakceptowałaś tę sugestię nie zmieniając jej i klikając "Zapisz" na ofercie
5. Finalnie te dane zostały zapisane.
Tak, od kilku dni uzupełnia się automatycznie. Allegro uzupełnia ale oczywiście nie bierze odpowiedzialności.