anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Inne przedmioty sprzedającego - dlaczego nie wyświetlają się moje pozostałe oferty ?

OLLAS_pl
#7 Wielbiciel#

Jestem początkująca na Allegro. Dlaczego po po otwarciu jednej z moich ofert nie wyświetla się poniżej niej "kolumna_panel" inne przedmioty sprzedającego ? Widzę, w innych sklepach tak jest. Klient jest od razu odsyłany , ma podgląd, na pozostałe produkty sprzedawcy.  U mnie wyświetlają się tylko panele:

• Inni klienci oglądali również
  • Ostatnio przeglądane
  • Oferty sponsorowane zainspirowane Twoimi wyszukiwaniami

proszę o podpowiedź. moje konto to:  ollas_pl

Z góry dzięki

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Ja to widzę normalnie...

Screenshot_2.png

oznacz moderatorów

OLLAS_pl
#7 Wielbiciel#

my sprawdzamy i nie widzimy ...na kliku kontach

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Nie spoko źle zajarzyłam myślałam, że chodzi o to na prawo do wejścia w aukcję. Panelu rzeczywiście nie ma. Za to macie jakieś inne badziewie, w którym pokazuje rzeczy których nigdy w życiu nie wyszukiwałam choć napis głosi co innego.  @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  Może Panie moderatorki sprawdzą czy Was do jakichś dziwnych testów nie zapisali...Screenshot_3.png

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@OLLAS_pl konsultuję wskazaną kwestię. 🙂

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

OLLAS_pl
#7 Wielbiciel#

dzięki. Czekam z niecierpliwością 🙂

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@OLLAS_pl wszystkie Twoje oferty, mimo że dotyczą innego towaru, są połączone z jednym produktem w katalogu. Nasz system przeprowadza deduplikację, czyli ogranicza ilość duplikatów produktów po ich ID, dlatego w Twoich ofertach nie jest widoczna karuzela "inne produkty sprzedającego" - system nie ma co wyświetlić -> oferujesz jeden produkt. Nie jest to poprawne rozwiązanie. Każdy produkt powinien zostać stworzony przez Ciebie osobno.

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

OLLAS_pl
#7 Wielbiciel#

Dziękuje za odpowiedź, dodam produkty jeszcze raz .

oznacz moderatorów