anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Interwencja w sprawie przesyłki

Client:28769449
#12 Orędownik

Cześć,

Proszę o interwencję w sprawie przesyłki nr. Z1531093698. Wasz tracking pokazuje klientowi, że nadal nie wysłaliśmy paczki (zakup z 8 maja), podczas gdy poprawnie działający tracking na Packeta pokazuje coś całkiem innego: https://tracking.packeta.com/pl/Z1531093698 

Proszę o:

- kontakt z węgierskim magazynem i interwencję w sprawie przesyłki - idzie do klienta już prawie 17 dni

- kontakt z klientem i przekazanie mu, że zaistniałą sytuacja jest winą przewoźnika, a nie sprzedawcy, który rzetelnie wywiązał się z obowiązków i wydał paczkę kurierowi na czas

Niestety nie mam jak złożyć reklamacji za pomocą przycisku "reklamuj" pod przesyłką, bo według Was paczki nie wydaliśmy i nie mamy czego reklamować 🙂

@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @Client:28769449! Zgosiłam to, wrócę z informacjami, gdy tylko otrzymam odpowiedź.  

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Client:28769449
#12 Orędownik

@la_nika Cześć, czy udało się coś załatwić?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:28769449 tak, przesyłka czeka na odbiór, status również jest już zaktualizowany. Poprosiłam o wyjaśnienie, na czym polegał problem z przesyłką kupującemu, skontaktujemy się z nim. 
Zgłosiłam ten problem i tak do osoby, która zajmuje sią Packetą, ponieważ powinna dotrzec do odbiorcy znacznie szybciej. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów