anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak dodać markę do listy marek Allegro.

e-bunkier
#1 Nowicjusz

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Produkuję świece, mam własną markę. Wykupioną pulę Kodów EAN.
Kod EAN zarejestrowany w GS1 z nazwą Marki. 

Dwukrotnie zgłaszałem prośbe o dopisanie mojej marki do listy Allegro. 
Otzyremuję informacje że marka nie została potiwerdzona w spisie marek.

O jakim spisie mowa, co to za twór i jak się tam znaleźć ?

Oczywiscie drugie zgłoszenie uzuepłnione w pełni podałem EAN-y, link do strony, link do GS1 gdzie można potiwerdzić rejestrację kodów i to samo. 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

nat_not
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@e-bunkier Jeśli zgłoszenie przez formularz zostało dwukrotnie odrzucone, niestety nie pomożemy. Materiały potwierdzające istnienie zgłaszanej wartości to np. strona internetowa producenta, dowód rejestracji znaku towarowego itp. Istnienie marki możesz też potwierdzić, przesyłając np. zdjęcia produktu z widoczną marką.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

planeta_kabli
#11 Animator

rejestracja znaku towareowego, myślę, że z 80% marek na cąłym allegor tego nie ma. 

Zatem gdzie znajedę pomoc w mojej sprawie poniewąż czuję znaczną dyskryminację dlaczego inni mogą a ja nie 

oznacz moderatorów

ogrody_pl
#7 Wielbiciel

Mam to samo, sprzedajemy produkty dla których nie możemy wprowadzić marki, bo nie ma jej na jakichś oficjalnych stronach. Nieważne, że jest legalny producent, ma swoją stronę na której przedstawia produkty i dokumenty do nich, są EAN-y z GS1. Możemy sprzedawać produkt bez marki lub najlepiej pod inną marką ciągle proponowaną przy edycji. Paranoja.

oznacz moderatorów