Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Proszę o pomoc, chcę dodać dwie oferty, w limitowanej edycji. Jest to smartfon Vivo X200 Ultra (srebrny i czerwony). Same smartfony są już wystawione, z moim numerem EAN, ale mam wersje tych smartfonów w limitowanej specjalnej edycji z Photography Kit + Telekonwerter. Stworzyłem pod te zestawy, nowe numery EAN, niestety oferta uporczywie chce się połączyć z wcześniej przygotowanym przedmiotem, który stworzyłem.
Będę wdzięczny za podpowiedzi 😊
@wojtekmarchewka skonsultuję sprawę i wrócę z odpowiedzią.
@RaBarbar_ka Dziękuję i czekam na odpowiedź
@wojtekmarchewka Bo masz taki sam kod producenta.
@TechartGSM Niestety to chyba nie to
@wojtekmarchewka W takim razie nic innego do głowy mi nie przychodzi, przykro mi...
I tak dziękuję za chęci i pomysł 😊
@wojtekmarchewka wracam do Ciebie z odpowiedzią.
Akceptujemy jedynie zestawy stworzone przez producentów, a nie widzimy takiego zestawu w oficjalnej dystrybucji. W tym przypadku powinieneś stworzyć osobny produkt dla Photo Kit i telekonwertera, które możesz sprzedawać w zestawie z telefonem przy użyciu funkcjonalności zestawów.
@gdvorek Dzięki wielkie za odpowiedź. W polskiej dystrybucji nie ma takiego zestawu. Tak samo jak samego smartfona Vivo x200 Ultra. To jest zestaw od producenta, i takowy posiadam na miejscu.
Mam stworzone odzielne oferty dla smartfona oraz zestawu Photo Kit (oraz Photo Kit + telekonwerter).
Jednak edycja specjalna jest jako całość w jednym specjalnym boksie (specjalnym pudełku), z mojej strony byłoby to wprowadzanie klienta w błąd, co jest w mojej ofercie
@gdvorek Rozumiem że z polem widzenia ograniczasz się do polskiej dystrybucji? Jeżeli nie, to właśnie zobaczyłeś taki zestaw. Co dalej?
@wojtekmarchewka odpowiedziałem Tobie powyżej, że akceptujemy jedynie zestawy stworzone przez producentów i wskazałem Tobie rozwiązanie.
@gdvorek @TechartGSM Nie mam problemu (ponieważ zestawy oddzielne są w moich ofertach), aby to było sprzedawane oddzielnie. Ale mam bardzo dużo zapytań, o właśnie tę ofertę, jako edycję specjalną. Dlatego chciałem stworzyć ogłoszenie na Allegro, aby była transparentna dla kupującego. To jest zestaw stworzony przez producenta, w edycji limitowanej i specjalnej. No ale ok jak się nie da to nie, nie będę się boksował 🙂
@wojtekmarchewka dzięki za doprecyzowanie. Przekaże tę informację do odpowiedniego zespołu i wrócę do Ciebie z odpowiedzią co mi odpisali.
@gdvorek Super. Dziękuje bardzo za reakcję 😊
@wojtekmarchewka otrzymałem w mojej konsultacji pytanie, czy produkt nie ma GTIN (EAN) zarejestrowanego przez producenta? Albo chociaż przez oficjalnego dystrybutora na Europę?