anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak dodać ofertę, która już istnieje, w limitowanej specjalnej edycji?

wojtekmarchewka
#12 Orędownik

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Proszę o pomoc, chcę dodać dwie oferty, w limitowanej edycji. Jest to smartfon Vivo X200 Ultra (srebrny i czerwony). Same smartfony są już wystawione, z moim numerem EAN, ale mam wersje tych smartfonów w limitowanej specjalnej edycji z Photography Kit + Telekonwerter. Stworzyłem pod te zestawy, nowe numery EAN, niestety oferta uporczywie chce się połączyć z wcześniej przygotowanym przedmiotem, który stworzyłem. 

Będę wdzięczny za podpowiedzi 😊

Zrzut ekranu 2025-09-16 175752.png

oznacz moderatorów
15 ODPOWIEDZI 15

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@wojtekmarchewka skonsultuję sprawę i wrócę z odpowiedzią. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

wojtekmarchewka
#12 Orędownik

@RaBarbar_ka Dziękuję i czekam na odpowiedź

oznacz moderatorów

TechartGSM
#13 Ambasador

@wojtekmarchewka Bo masz taki sam kod producenta.

oznacz moderatorów

wojtekmarchewka
#12 Orędownik

@TechartGSM Niestety to chyba nie to 

Zrzut ekranu 2025-09-16 195557.png

oznacz moderatorów

TechartGSM
#13 Ambasador

@wojtekmarchewka W takim razie nic innego do głowy mi nie przychodzi, przykro mi...

oznacz moderatorów

wojtekmarchewka
#12 Orędownik

I tak dziękuję za chęci i pomysł 😊

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@wojtekmarchewka wracam do Ciebie z odpowiedzią.

Akceptujemy jedynie zestawy stworzone przez producentów, a nie widzimy takiego zestawu w oficjalnej dystrybucji. W tym przypadku powinieneś stworzyć osobny produkt dla Photo Kit i telekonwertera, które możesz sprzedawać w zestawie z telefonem przy użyciu funkcjonalności zestawów.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

wojtekmarchewka
#12 Orędownik

@gdvorek  Dzięki wielkie za odpowiedź. W polskiej dystrybucji nie ma takiego zestawu. Tak samo jak samego smartfona Vivo x200 Ultra. To jest zestaw od producenta, i takowy posiadam na miejscu. 

Mam stworzone odzielne oferty dla smartfona oraz zestawu Photo Kit (oraz Photo Kit + telekonwerter). 

Jednak edycja specjalna jest jako całość w jednym specjalnym boksie (specjalnym pudełku), z mojej strony byłoby to wprowadzanie klienta w błąd, co jest w mojej ofercie 

P_20250914_101910-min.jpgP_20250914_101954-min.jpgP_20250914_102130-min.jpg

oznacz moderatorów

TechartGSM
#13 Ambasador

@gdvorek Rozumiem że z polem widzenia ograniczasz się do polskiej dystrybucji? Jeżeli nie, to właśnie zobaczyłeś taki zestaw. Co dalej?

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@wojtekmarchewka odpowiedziałem Tobie powyżej, że akceptujemy jedynie zestawy stworzone przez producentów i wskazałem Tobie rozwiązanie.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

wojtekmarchewka
#12 Orędownik

@gdvorek @TechartGSM Nie mam problemu (ponieważ zestawy oddzielne są w moich ofertach), aby to było sprzedawane oddzielnie. Ale mam bardzo dużo zapytań, o właśnie tę ofertę, jako  edycję specjalną. Dlatego chciałem stworzyć ogłoszenie na Allegro, aby była transparentna dla kupującego. To jest zestaw stworzony przez producenta, w edycji limitowanej i specjalnej. No ale ok jak się nie da to nie, nie będę się boksował 🙂 

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@wojtekmarchewka dzięki za doprecyzowanie. Przekaże tę informację do odpowiedniego zespołu i wrócę do Ciebie z odpowiedzią co mi odpisali.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

wojtekmarchewka
#12 Orędownik

@gdvorek Super. Dziękuje bardzo za reakcję 😊

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@wojtekmarchewka otrzymałem w mojej konsultacji pytanie, czy produkt nie ma GTIN (EAN) zarejestrowanego przez producenta? Albo chociaż przez oficjalnego dystrybutora na Europę? 

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

wojtekmarchewka
#12 Orędownik

@gdvorek  EAN (chiński) 6932204500434

P_20250918_151825_1.jpg

EAN Europejski  (mój)  5900009974867

oznacz moderatorów