Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Proszę o pomoc, chcę dodać dwie oferty, w limitowanej edycji. Jest to smartfon Vivo X200 Ultra (srebrny i czerwony). Same smartfony są już wystawione, z moim numerem EAN, ale mam wersje tych smartfonów w limitowanej specjalnej edycji z Photography Kit + Telekonwerter. Stworzyłem pod te zestawy, nowe numery EAN, niestety oferta uporczywie chce się połączyć z wcześniej przygotowanym przedmiotem, który stworzyłem.
Będę wdzięczny za podpowiedzi 😊
@gdvorek Dziękuję ponownie. Czerwony zestaw dodany, mam teraz niestety inny problem, nad którym trzeba w przyszłości sprostać, bo takie edycje będą, coraz częstsze.
Chodzi mi o wielowariantowość, która miesza się ze zwykłą ofertą smartfona, z ofertą limitowaną.
Przykład:
1. Oferta zwykła to cena 5699 zł
2. Oferta limitowana to 7199 zł
I to wszystko jest, jako oferta wielowariantowa, i np. wybierając kolor srebrny, nie wybiera się sam smartfon za 5699 zł, a oferta limitowana za 7199 zł, więc klient myśli, że nie mam samego smartfona a zestaw limitowany (być może niepotrzebny klientowi). To jak to się wyświetla, jest losowe, czasami sam smartfon (taniej), innym razem edycja limitowana (drożej). Mam nadzieję, że rozumiesz, co piszę, bo nie jest to łatwe do opisania 😅