Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Sprzedaje Tonery do drukarek i chciałbym dodać własnego producenta aby realizować sprzedaż na Allegro z własnymi kodami EAN
@Ale_Konto Cześć. 🙂 Możesz podać mi nazwę tego producenta, a także listę kategorii, w których ma się pojawić. Zgłoszę taką prośbę dla Ciebie. 🙂
PRODUCENT : ETONERY24PL
LISTA KATEGORII:
ALLEGRO- ELEKTRONIKA - KOMPUTERY - DRUKARKI I SKANERY - TONERY - ZAMIENNIKI
PRODUCENT : Nie mogę tutaj wpisać ale chcielibyśmy taki jak nasz Login czy jest to nie dozwolone ?.
LISTA KATEGORII:
PRODUCENT : Nie mogę tutaj wpisać ale chcielibyśmy taki jak nasz Login czy jest to nie dozwolone ?.
LISTA KATEGORII:
@Ale_Konto Czy rzeczywiście jesteś producentem tych produktów? Prześlij mi proszę przykładowy kod EAN zarejestrowany pod Waszą marką, ponieważ sprawdziłam EAN produktu z tej oferty (https://allegro.pl/oferta/toner-xerox-phaser-3020-wc-3025-1500k-106r02773-12005097385) i nie jest to ETONERY24PL
KOD EAN : 5905413140006
@Ale_Konto Okej, dziękuję. Zgłoszę potrzebę dodania producenta "ETONERY24PL" we wskazanej wyżej kategorii 🙂
Bardzo dziękuje , czy otrzymam odpowiedź jak tylko producent zostanie dodany ?.
@Ale_Konto Tak, tak 🙂 dodane
Witam, Potrzebuję dodać producenta gaśnic na Allegro.
PRODUCENT : MOBIAK
LISTA KATEGORII: AllegroFirma i usługiPrzemysłOdzież robocza i BHPArtykuły BHPSprzęt Ppoż.
@sklep-ppoz Zgłosiłam prośbę o dodanie marki. 🙂
dziękuję
Witam, Potrzebuję dodać producenta kawy na Allegro.
PRODUCENT : AN-KOS
LISTA KATEGORII: SUPERMARKET -> PRODUKTY SPOŻYWCZE -> KAWY
@AN-KOS-pl Cześć. 🙂 Poproszę o przykładowy kod EAN dla produktów marki "AN-KOS"
5906058605028
@AN-KOS-pl Dzięki! Wrócę do Ciebie z odpowiedzią. 🙂
Dziękuję i czekam na odpowiedź 🙂
@AN-KOS-pl Na ten moment nie dodamy marki "AN-KOS" do Katalogu, bo to nie jest marka, tylko firma/producent. Dodatkowo, jak widzimy, firma ta zajmuje się zupełnie inną branżą (węglową, a nie kawą).
Czy masz EAN produktu tej marki, który odpowiada konkretnie kawie? A także zdjęcie opakowania z marką "AN-KOS"?