Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Sprzedaje Tonery do drukarek i chciałbym dodać własnego producenta aby realizować sprzedaż na Allegro z własnymi kodami EAN
Oczywiście, już podsyłam 😁
@AN-KOS-pl Cześć ponownie i dzięki 🙂 Zgłoszę Twoją markę ponownie.
Super, dziękuję i czekam na informacje 😁
@AN-KOS-pl Marka AN-KOS dodana pod kategorią Kawa (74030) 🙂
Czy mogę prosić o informację jak dodać do katalogu jeszcze 2 opcje? Potrzebujemy dodać jeszcze 2 produkty takie jak wyżej tylko 250g, a nie 1000g
@AN-KOS-pl W formularzu jest opcja, "kontynuuj bez produktu", wybierzcie ją, następnie uzupełnijcie parametry. Na koniec produkt zostanie utworzony automatycznie wraz z ofertą.
Proszę o dodanie marki Pasieki Petryka w kategoriach
supermarek > produkty spożywcze > miód i produkty pszczele > miód
oraz w kategoriach
dom i ogród > wyposażenie > woski, olejki i akcesoria > woski naturalne
i
dom i ogród > wyposażenie > świece
Przykładowy ean to 5905982811000
@Pasieki_Petryka Przekazałam Twoją prośbę do odpowiedniego zespołu. Kiedy dostanę odpowiedź, odezwę się ponowie.
@Pasieki_Petryka Wskazana wartość została dodana do parametrów.
Dzień dobry, proszę o dodanie do marek tonerów producenta: dobretusze EAN 5906361400006 🙂
Kategoria: Allegro / Elektronika / Komputery / Drukarki i skanery / Tonery /Zamienniki
Witam, ja już po raz kolejny proszę o dodanie producenta do list producentów.
Mamy trochę produktów pod własną marką ("Insekt"), męczące jest wpisywanie ręczne za każdym razem. Można dodać?
Chodzi o kategorie:
Allegro -> Dom i Ogród -> Ogród -> Odstraszacze owadów
Allegro -> Dom i Ogród -> Ogród -> Odstraszacze zwierząt
Przykładowe EANy:
5906617309060
5906617309039
5906617309237
5906617309121
Już raz sprawa była ponoć przekazywana do odpowiedniego działu, ale moja marka nie pojawia się w dostępnych markach. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Insekt
Cześć, @insekt2. Potrzebujemy potwierdzenia, że ''Insect'' jest marką, a nie sklepem internetowym. Proszę o przesłanie potwierdzenia, np. rejestracji marki lub znaku towarowego, na adres spolecznosc@allegro.com. W wiadomości podeślij również link do tego wątku z forum.