Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Czy 24 grudnia w kwestii wysylek bedzie liczony jako dzien wolny, czy bedzie obowiazek nadania przesylek z dnia poprzedniego?
24. grudnia nie jest dniem wolnym od pracy
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Witam
Proszę o informację czy Wigilia (24.12.2024), Sylwester (31.12.2024) i Nowy Rok (01.01.2025) będą brane pod uwagę przy wyliczaniu czasu dostawy czy będą traktowane jako dni świąteczne i mam ich nie uwzględniać przy określaniu czasy wysyłki?
Potrzebuje ustalić czas wysyłek dla zamówień i nie wiem jak liczyć te trzy konkretne dni?
@WarsztatNadruku @accadia konsultuję to, gdy tylko otrzymam informacje w tej sprawie, dam znać.
@la_nika Zostało kilka dni do świąt a Wy nie macie jeszcze takich informacji? To kiedy sie ktoś ogarnie tym tematem? 23.12?
Z informacji jakie otrzymałem 24 grudnia 2024 żaden przewoźnik -Inpost, Allegro One , Orlen, DPD, UPS, DHL
nie odbiera przesyłek. Realizowane są tylko dostawy.
Przesyłki nadane 24 grudnia 2024 nie zostaną odebrane oraz nie zostaną usunięte ze statystyk jakości.
Gdzie znajduje się takie info?
Rozpiska w linku co do odbiorów przesyłek.
Wigilia traktowana jest jako dzień roboczy nie święto.
O proszę, dzięki za info.
Z tego co wiem, to u nas (mamy osobne umowy z przewoźnikami) podjadą normalnie po paki 😄
@led_provider Ciekawe, a 27.12 pies zeżarł?
SpeedyGonzalezz mozliwe ale nie mój.... Takie otrzymałem z allegro.
@accadia @expertlogistic @WarsztatNadruku @led_provider zamówienia, dla których czas na nadanie przypadnie w Wigilię lub Sylwestra, automatycznie wykluczymy z jakości Waszej sprzedaży.
la_nika a 27 grudnia piątek jak bedą realizowane odbiory bo nie ma informacji w rozpisce na ten temat tego dnia.
@led_provider u wszystkich przewoźników 27 grudnia to standardowy dzień pracy. Możesz to sprawdzić tutaj 🙂
Potwierdzam info od kurierów DPD i DHL z dziś.
Nie odbierają w Wigilię paczek. Tylko doręczenia i to do południa.
@la_nika wykluczymy ? , źle rozumiem , jeśli tak wyprowadź mnie z błędu
Wykluczenie stosujecie wówczas jak przewoźnik nie odbierze przesyłek pomimo zlecenia czy nadania w punkcie przed godziną graniczną , przesyłki są opóźnione w nadaniu , ale również ma to wpływ na termin doręczenia. Z tego wszystkiego nic innego mi nie przychodzi do głowy tylko to , że w ofertach 24.12 oraz 31.12 będziecie prezentować czas dostarczenia adekwatnie 27.12 ... 2.01
@mdrogeria w przewidywanym czasie dostawy brak odbiorów paczek w te dwa dni również będzie uwzględniony. Jeśli to masz na myśli 🙂
@la_nika Z Twojej wypowiedzi wynika, że 24.12. oraz 01.01.2025 nie będę ujęte w czasie dostawy. Jednak przestawiając wczoraj czas wysyłki na 7 dni czas wysyłki pokazuje na 02.01.2025, czyli "rzekome" dwa dni świąteczną są normalnie przez Was liczone jako możliwe dni do wysyłki towaru.
Proszę o szybkie zweryfikowanie tej informacji i ogarnięcie tego tematu bo skoro miały być nie te dwa dni miały się nie liczyć do czasu wysyłki to czas wysyłki przy moich ofertach powinien pokazywać się jako 3.01.2024 (piątek), a nie 02.01.2024.