anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak liczona będzie Wigilia i Sylwester w Jakości sprzedaży (Czas wysyłki)?

MAMY ROZWIĄZANIE!
accadia
#13 Ambasador#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

Czy 24 grudnia w kwestii wysylek bedzie liczony jako dzien wolny, czy bedzie obowiazek nadania przesylek z dnia poprzedniego?

oznacz moderatorów
19 ODPOWIEDZI 19
fox_paws
#13 Ambasador#

24. grudnia nie jest dniem wolnym od pracy

oznacz moderatorów
WarsztatNadruku
#10 Popularyzator#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

Witam 
Proszę o informację czy Wigilia (24.12.2024), Sylwester (31.12.2024)  i Nowy Rok (01.01.2025) będą brane pod uwagę przy wyliczaniu czasu dostawy czy będą traktowane jako dni świąteczne i mam ich nie uwzględniać przy określaniu czasy wysyłki?

Potrzebuje ustalić czas wysyłek dla zamówień i nie wiem jak liczyć te trzy konkretne dni?

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@WarsztatNadruku @accadia konsultuję to, gdy tylko otrzymam informacje w tej sprawie, dam znać. 

Monika
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów
WarsztatNadruku
#10 Popularyzator#

@la_nika Zostało kilka dni do świąt a Wy nie macie jeszcze takich informacji? To kiedy sie ktoś ogarnie  tym tematem? 23.12? 

oznacz moderatorów
led_provider
#11 Animator#

Z informacji jakie otrzymałem 24 grudnia 2024 żaden przewoźnik -Inpost, Allegro One , Orlen, DPD, UPS, DHL

nie odbiera przesyłek.  Realizowane są tylko dostawy.

Przesyłki nadane 24 grudnia 2024 nie zostaną odebrane oraz nie zostaną usunięte ze statystyk jakości.

oznacz moderatorów
Sojiro
#12 Orędownik#

Gdzie znajduje się takie info?

oznacz moderatorów
led_provider
#11 Animator#

Rozpiska w linku co do odbiorów przesyłek.

Wigilia traktowana jest jako dzień roboczy nie święto.

https://assets.allegrostatic.com/popart-attachments/att-7f0d1dec-9b8c-4650-84f4-0d2ddc090ed8https://...

oznacz moderatorów
Sojiro
#12 Orędownik#

O proszę, dzięki za info.

Z tego co wiem, to u nas (mamy osobne umowy z przewoźnikami) podjadą normalnie po paki 😄

oznacz moderatorów
SpeedyGonzalezz
#12 Orędownik#

@led_provider Ciekawe, a 27.12 pies zeżarł?

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów
led_provider
#11 Animator#

SpeedyGonzalezz mozliwe ale nie mój.... Takie otrzymałem z allegro.

oznacz moderatorów
expertlogistic
#8 Zapaleniec#
oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@accadia @expertlogistic @WarsztatNadruku @led_provider zamówienia, dla których czas na nadanie przypadnie w Wigilię lub Sylwestra, automatycznie wykluczymy z jakości Waszej sprzedaży. 

Monika
   Moderatorka

oznacz moderatorów
led_provider
#11 Animator#

a 27 grudnia piątek jak bedą realizowane odbiory bo nie ma informacji w rozpisce na ten temat tego dnia.

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@led_provider u wszystkich przewoźników 27 grudnia to standardowy dzień pracy. Możesz to sprawdzić tutaj 🙂 

Monika
   Moderatorka

oznacz moderatorów
bosek_2804
#12 Orędownik#

Potwierdzam info od kurierów DPD i DHL z dziś.

Nie odbierają w Wigilię paczek. Tylko doręczenia i to do południa. 

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@la_nika wykluczymy ?  , źle rozumiem , jeśli tak wyprowadź mnie z błędu

Wykluczenie stosujecie wówczas jak przewoźnik nie odbierze przesyłek pomimo zlecenia czy nadania w punkcie przed godziną graniczną , przesyłki są opóźnione w nadaniu , ale również ma to wpływ na termin doręczenia. Z tego wszystkiego nic innego mi nie przychodzi do głowy tylko to , że w ofertach 24.12 oraz 31.12 będziecie prezentować czas dostarczenia adekwatnie 27.12 ... 2.01 

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@mdrogeria w przewidywanym czasie dostawy brak odbiorów paczek w te dwa dni również będzie uwzględniony. Jeśli to masz na myśli 🙂

Monika
   Moderatorka

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@la_nika czytasz w moich myślach 

mdrogeria_0-1734622823666.jpeg

oznacz moderatorów
WarsztatNadruku
#10 Popularyzator#

@la_nika Z Twojej wypowiedzi wynika, że 24.12. oraz 01.01.2025 nie będę ujęte w czasie dostawy. Jednak przestawiając wczoraj czas wysyłki na 7 dni czas wysyłki pokazuje na 02.01.2025, czyli "rzekome" dwa dni świąteczną są normalnie przez Was liczone jako możliwe dni do wysyłki towaru. 

Proszę o szybkie zweryfikowanie tej informacji i ogarnięcie tego tematu bo skoro miały być nie te dwa dni miały się nie liczyć do czasu wysyłki to czas wysyłki przy moich ofertach powinien pokazywać się jako 3.01.2024 (piątek), a nie 02.01.2024.

oznacz moderatorów