anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak odblokować konta na allegro

Stalowe-Love
#1 Nowicjusz#

@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 
Witam , piszę w sprawie  zablokowanych 3 kont na allegro , by odblokować konta potrzebuję naprawić jakość sprzedaży ale jak mam tego dokonać skoro jestem zablokowany ? Na początku miałem rozwiązać dyskusje i wtedy się skontaktować i tak też zrobiłem. Później zaś dostałem odpowiedź , że jednak to nie nastąpi ponieważ nie wysyłamy towaru w terminie  oraz nie odpowiadam w terminie co akurat nie jest prawdą bo mam nawet pozytywne oceny za szybką odpowiedź oraz dobry kontakt z klientem. Co do wysyłki mieliśmy awarię stąd nastąpiły problemy z wysłaniem w terminie towaru i  niektórzy klienci poprosili o pomoc allegro w tej sprawie. Chciałem założyć nowe konto by mieć źródło dochodu i poprawić sytuacje z  jakością sprzedaży , co też tak zrobiłem ale jestem z góry zablokowany i   nie mam odpowiedzi na  prośbę by te konto odblokowali . Co MAM   w tej sytuacji zrobić ?

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Stalowe-Love Musisz kontynuować korespondencję nr 50431003 w tej sprawie i stosować się do zaleceń, które przekazują konsultanci. 

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Stalowe-Love
#1 Nowicjusz#

Czy  nie można skontaktować się telefonicznie  z jakąś infolinią ? Rozmowa przez korespondencję zajmie o wiele więcej czasu , tym bardziej że odpowiadają po kilku godzinach , a mi zależy na tym  by jak najszybciej rozwiązać problem 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Stalowe-Love Na wybranych ścieżkach formularza kontaktowego można zamówić rozmowę telefoniczną, jednak sprawę blokady konta należy wyjaśniać w korespondencji.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów