anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak przeniesc aukcje allegro na inne konto allegro?

MAMY ROZWIĄZANIE!
us-parts
#7 Wielbiciel#

oznacz moderatorów
16 ODPOWIEDZI 16
LEW433
#21 Demiurg#

Możesz wygenerować raport z danymi w formacie CSV: https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/pobieranie-swoich-danych/utworz-raport. 

Możesz też pobrać plik z ofertami w zakładce Mój asortyment lub w zakładce Wystaw z pliku. Tutaj znajdziesz instrukcję: https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/wystawianie-oferty-przez-formularz/plik-z-ofertami-jak-go....Ten plik możesz edytować albo utworzyć nowy w oparciu o dane z wygenerowanego pliku.

Na Allegro można wystawiać oferty z własnego pliku i właśnie tym pobranym plikiem można się posłużyć i to powinno znacznie ułatwić przeniesienie ofert z jednego konta na drugie. Instrukcję znajdziesz w tym artykule: https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/wystawianie-ofert-z-pliku/jak-masowo-wystawic-oferty-z-wl...

albo za pomocą zewnętrznego narzędzia.

oznacz moderatorów
bard-premium
#2 Obserwator#

Da się na koncie prywatnym? Zaczynam przygodę 

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@bard-premium Nie, na koncie prywatnym opcja wystawiania z pliku jest niedostępna. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
kosiniak10
#8 Zapaleniec#

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_  A które dane mam pobrać do pliku csv żeby z konta prywatnego przenieść ogłoszenia do firmowego?

oznacz moderatorów
us-parts
#7 Wielbiciel#

Bardzo Dziekuje. ZDROWKA 

oznacz moderatorów
us-parts
#7 Wielbiciel#

Ok Dziekuję

oznacz moderatorów
hellorain
#1 Nowicjusz#

Hej jak pobrać CSV plik pobiera się w XLS a XLS nie da sie wgrać do allegro 

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@hellorain Plik prawidłowo pobierany jest w formacie xlsm. Należy go samodzielnie zapisać w formacie csv.

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Agromak
#2 Obserwator#

Dzień dobry, czy możesz mi podpowiedzieć dokładnie jak pobrać plik z ofertami żeby móc potem przenieść te oferty na inne konto?

Bardzo dziękuję.

oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@Agromak raport z danymi w formacie CSV wygenerujesz w tym miejscu. Dodatkowo załączam instukcję krok po kroku jak wystawić oferty z pliku. 😊

oznacz moderatorów
Agromak
#2 Obserwator#

Bardzo dziękuje za podpowiedz czy ja mam wybrać dane dotyczące ofert?

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Tak Ty.

oznacz moderatorów
Agromak
#2 Obserwator#

Dziękuję za odpowiedz. I kolejne pytanie - jak teraz to wstawić na drugim koncie...? Mogę poprosić o podpowiedz?

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Agromak Przykro mi, ale zaszło pewne nieporozumienie. Nie ma możliwości, aby przenieść oferty na inne konto.

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
coockydlapsow
#9 Pomysłodawca#

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_  Czyli nie ma żadnej możliwości abym mógł przenieś wszystkie swoje aukcje na inne konto allegro?

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@coockydlapsow Niestety nie.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów