Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Niestety dziś doznałem szoku gdyż Allegro usunęło ponad 9000 ofert które są rzekomo zdublowane.
Przedmioty przeze mnie oferowane pasują do bardzo wielu modeli samochodów, mają oczywiście te same zdjęcia i parametry natomiast pasują do zupełnie odmiennych aut.
W kategorii koła dojazdowe nie ma możliwości dodania modeli do których pasuje koło, nie ma również możliwości wprowadzenia wariantu bo jaki miałoby to sens?
Zwracam się o pomoc ponieważ usunięto 2/3 moich aukcji.
@spare-wheels Dublowanie ofert stanowi naruszenie naszych zasad. Nie możesz publikować więcej niż dwóch ofert dotyczących tego samego przedmiotu z parametrem stan “Nowy” w ramach tej samej podkategorii, niezależnie od liczby posiadanych kont. Wystawianie takiego samego towaru w ramach jednej kategorii wpływa na przejrzystość wyników wyszukiwania co przekłada się na decyzje zakupowe klientów.
Oferty usunięte jako duble nie są przywracane.
odpowiedź moderacji, to jakiś żart?
Odpowiedzieli ale nie przeczytali twojego postu.
Żartem jest przebijanie się przez 50 lub więcej stron tego samego produktu.
Tak, masz rację natomiast mój problem polegał na tym że Allegro wrzuciło naszą niszową kategorią do jednego worka z innymi nie dając możliwości zapobieżenia dublom poprzez edycję w formularzu.
Nie żart ,serio piszą ale nie dziw się bo klienci sami się skarżą jak muszą godzinami przeglądać takie same fotki szukają potrzebnego przedmiotu
Jasne, tak jak pisałem wcześniej. W naszej kategorii jedynym możliwym rozróżnieniem jest tytuł/opis ponieważ parametry są te same dla bardzo wielu modeli.
@spare-wheels Wskaż proszę przykłady ofert, które dotyczą różnych modeli, ale posiadają te same/bardzo zbliżone parametry. Skonsultuję to, w jaki sposób rozwiązać opisywaną sytuację.
Szanowna Pani zapraszam do zapoznania się z problemem i odpowiedzi już po zapoznaniu się z nim.