Cześć! W tym wątku możesz poprosić o przywrócenie zakupu do zakładki „Moje zakupy”.
@radeks1002 o jaki dokładnie zakup chodzi lub z jakiego okresu czasu?
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ witam jak przywrócić zakup ??? Łańcuch rozrządu w moje zakupy???
Dzień dobry. Czy istnieje szansa na przywrócenie do Moich Zakupów zakupu z 2022r?
@EFGM cześć! Niestety nie ma takiej możliwości. Zakupy w zakładce są widoczne przez 2,5 roku, po tym czasie są z niej usuwane. Jeżeli chcesz sprawdzić jakiś starszy zakup, konieczne jest pobranie raportu. Zrobisz to na stronie Kopie Twoich danych, kliknij [utwórz kopię danych], zaznacz "dane dotyczące zakupów", wybierz format pliku, kliknij [utwórz kopię].
W zależności od ilości danych, tworzenie kopii danych może potrwać od kilku minut do nawet kilku dni. Gdy pliki będą gotowe do pobrania, damy Ci znać mailowo.
Cześć @lukaszgrall, gotowe 🙂
Przywróć do zakładki moje zakupy, zakup który ukryłem. Chodzi o rękaw na gips.
@dave811 Przywróciłam zakup 😉
Proszę o przywrócenie zakupu na termostat W3230 20A zakupionych w ilości 8-10szt do dwóch tygodni od dzisiejszej daty
@SklepBogo Przywróciłam ofertę do Twojej zakładki.
Proszę o przywrócenie dwóch ukrytych zakupów (bielizna) 🙂 z góry dziękuję
@karolka2104 Przywróciłam zakup 😉
@_HolaOla_ @mr_oma @la_nika potrzeba przywrócenia
w_kiwi potrzeba przywrócenia
@nat_not potrzeba przywrócenia
@Client:39731760 przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki, więc jest tam ponownie widoczny.
Zakup korpusu dysonv11, 13 grudnia 2024 roku. Sprzedający dysonserwis