anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak rozwiązać poniższy problem zawieszenia sprzedaży ?

wejrzenie
#8 Zapaleniec#

Dobry wieczór.

Ponieważ mam problem z dostarczeniem e-maila do Allegro przez opcję "Skontaktuj się z nami" (brak takiego tematu). dlatego zdecydowałem się za pomocą tej strony poinformować o zaistniałej sprawie.

Właśnie byłem zmuszony (sytuacja prywatna) zawiesić sprzedaż moich produktów na 30 dni. W informacji podanej przez Allegro zawieszenie sprzedaży może trwać nie dłużej, niż 30 dni. W systemie jest błąd, ponieważ 30 dni licząc od dnia 12.12.2024 to data 10.01.2025, a nie jak wskazuje datownik Allegro (08.01.2025). Proszę o korektę daty na 10.01.2025, ponieważ w dniu 08.01.2025 będę miał jeszcze zawieszoną działalność gospodarczą i w związku z tym nie mogę w tym czasie niczego sprzedawać.
P.S.
Chociaż zawiesiłem sprzedaż od 12.12.2024 od godz. 0:10 po północy (i tak zaznaczyłem na stronie zawieszenia) w e-mailu od Allegro mam podaną informację, że zawieszenie sprzedaży jest od dnia 11.12.2024 (??????!)
Proszę o konieczną korektę.
Pozdrawiam

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

Client:35386082
#11 Animator#
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@wejrzenie data, którą ustawiłeś nie jest widoczna dla kupujących, a jedynie dla Ciebie. Jeśli masz problem, żeby ją zmienić to będziemy potrzebować zrzutu całego Twojego ekranu, gdzie jest to widoczne. Poproszę jeszcze o informację na czym dokładnie polega problem z wysłaniem do nas wiadomości przez formularz kontaktowy? 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów