Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, właśnie sprzedałem jeden przedmiot i ku mojemu zdziwieniu klient wybrał Allegro kurier DHL sprawdziłem właśnie mój cennik i nie ma go na liście wyboru więc jakim cudem klient mógł go wybrać? Czy można go jakoś usunąć? DHL dolicza mi dodatkowe opłaty bezpodstawnie i nie chce mieć go w cennikach. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@best_produkt widzę, że w ofercie jest udostępniona metoda dostawy DHL. Zgodnie z informacją, z tego artykułu - nie będzie już możliwości wyłączenia metody Allegro DHL w ramach Allegro Delivery.
Myślałem że obowiązkowy jest tylko DHL one box? Na przykład DPD one box mam włączone ale ich kuriera nie. Czyli żeby nie było kuriera DHL muszę wyłączyć Smart?
@gry-karciane_pl w przypadku dostaw DHL w Allegro Delivery, w skład wchodzi dostawa do Punktów i Automatów DHL oraz kurierem pod drzwi - nie ma możliwości tego rozdzielenia.
Przewoźnik DPD nie obejmuje dostaw Allegro Delivery, z wyjątkiem dostaw do One Punkt i One Box. O tym jakie metody dostaw obejmuje Allegro Delivery, przeczytasz tutaj.
Jeśli nie chcesz udostępniać dostaw kurierem DHL to możesz wyłączyć dostawy Allegro Delivery - wtedy jednak będzie to skutkować utratą oznaczenia Smart! w ofertach.