Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Da się wyłączyć automatyczne tworzenie zestawów?
Algorytm tworzy za dużo zestawów z produktów których absolutnie nie chcemy razem sprzedawać lub z takich które teoretycznie do siebie pasują ale parametry się nie zgadzają i jak klient kupi razem te produkty to będziemy mieli problem. Ja jako klient jak bym zobaczył niektóre zestawy na koncie sklepu to od razu unikał bym zakupów w tym miejscu bo widać, że tworzył je ktoś kto absolutnie nie zna się na tym co sprzedaje.
@ares_ myślę że to trzeba zgłosić do UOKiK za grzebanie w ofertach 😄 swoją drogą kolejny bubel po katalogu i sortowaniu co zniechęca klientów do korzystania z Allegro 😞
@ares_ możesz usunąć utworzone zestawy w tej zakładce. Nie utworzymy już wtedy automatycznie takiego samego zestawu, nie da się natomiast w ogóle wyłączyć takiej opcji.
Czy możesz podesłać zestawy, które się nie zgadzają? Przekażę to do odpowiedniego zespołu.
@la_nika nie wiem kto to wymyślił i po co, przecież sprzedawcy najlepiej wiedzą co łączyć, chyba że się szykujecie na łączenie w zestawy produktów od różnych sprzedawców ale to już by było przegięcie 😞
Skoro nie da się wyłączyć automatycznego tworzenia zestawów, to znaczy że bierzecie odpowiedzialność za utworzone zestawy, które do siebie nie pasują i usuwacie negatywne opinie, jeśli ktoś taki zestaw kupi? A może jednak nie?
Tworzone przez was zestawy są tak **piiip**yczne, jak próba sprzedaży w zestawie opony średnicy 15 cali i felgi 17 cali.
@fox_paws czy możesz podać konkretny przykłady?
Nie mogę podać, bo są tak kretyńskie, że usuwam je od razu. Po co są parametry w produktach, jeśli produkty z różnych kategorii, powiązane tym samym parametrem łączone są w zestawy, pomimo nie pasujących wartości w tych parametrach?
I takie zestawy nadal będą się tworzyć, a potem ktoś kupi np.:
felga 15 + opona 17, taśma LED 12V + zasilacz 24V, itp.
Konkretny przykład: połączyliście i z uporem maniaka łączycie mimo, że usuwam : Plastikową zasuwę do cieczy pod ciśnieniem i (UWAGA!) Taśmę samoprzylepną w tym samym kolorze.
Czy Wy sugerujecie, że ta zasuwa się rozleci i trzeba ją będzie kleić taśmą? Jeśli nie to po jakie licho łączycie produkty kluczem zupełnie od czapy?
Wasze bzdurne pomysły porażają swoją bezdenną durnotą! Gdy jakiś wasz spec znów coś wymyśli niechże od razu przy tym wynalazku pojawi się wielgachny przycisk z ikoną kosza na śmieci ( choć bardziej adekwatny byłby przycisk z ikoną muszli klozetowej)
Na prawdę mamy już dość waszych pomysłów dokładających nam pracy przy usuwaniu zamieszania które bezrefleksyjnie wprowadzacie.
Podpisuję się po tym wątkiem. Trafiłem tu bo szukałem odpowiedzi, jak wyłączyć automatyczne tworzenie zestawów. Sprzedaję produkty spożywcze, żaden z tych zestawów nigdy się nie sprzedał. są tworzone bez żadnej logiki, pomysłu, są nieatrakcyjne, w żaden sposób nie pomagają klientowi ani nie zwiększają sprzedaży. Sztuka dla sztuki. Marnuję czas na usuwanie wszystkiego co jest stworzone automatycznie.
@city_market Twoje oferty mogą zostać wyłączone z automatycznego tworzenia zestawów. Poproszę o potwierdzenie, że chcesz, abyśmy wyłączyli tę opcję w Twoich ofertach.
Potwierdzam, proszę o wyłączenie automatycznego tworzenia zestawów. Dziękuję .
@city_market dziekuję.! Zgłosiłam Twoją prośbę, nie będziemy już automatycznie tworzyć zestawów w Twoich ofertach.
proszę o wyłączenie automatycznych zestawów także w moich ofertach.
U mnie są także bezsensowne i mogące wprowadzać klienta w błąd. Jak np połączenie zestawu noży ceramicznych z listwą magnetyczną...
czy również mogę prosić o wyłączenie automatycznego tworzenia zestawów w moich ofertach ??
Co rusz to durniejsze innowacje.. Wchodzę w kolej,dioramy, makiety- H0-1-87 wystawione w ciągu 24 godzin. Aukcja zestaw Vt137 cena ..... Informacja porównaj 2 oferty wchodzę a tam zestaw roco podwójny, zestaw piko br41 . Co ma piernik do wiatraka ? Inna firma, całkiem inne zestawy. Co za bzdury !!! A, gdzie podziały sie aukcje z allegro lokalne?
@TOMak47 od 1 października ogłoszenia z Allegro Lokalnie, są widoczne tylko na Allegro Lokalnie.
Wyjątkiem są ogłoszenia z kategorii:
Nastepny durny pomysł. A, co z porównaniem zestawów kolejowych ?
@TOMak47 poproszę o link do zestawu o którym piszesz.
To jest strona na której jest zestaw vt137 ( chyba 9 aukcja od góry) https://allegro.pl/kategoria/modelarstwo-kolej-dioramy-makiety-1063?order=t&startingTime=8. Są 3 oferty do porównania wchodzę i jest ten zestaw, podwójny zestaw roco i zestaw z Br41piko https://allegro.pl/produkt/zestaw-piko-z-br-41-c06eafbb-88be-451c-aa73-e310b5e10a6b?startingTime=8