anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wyłączyć automatyczne tworzenie zestawów

ares_
#14 Krzewiciel#

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Da się wyłączyć automatyczne tworzenie zestawów?

Algorytm tworzy za dużo zestawów z produktów których absolutnie nie chcemy razem sprzedawać lub z takich które teoretycznie do siebie pasują ale parametry się nie zgadzają i jak klient kupi razem te produkty to będziemy mieli problem. Ja jako klient jak bym zobaczył niektóre zestawy na koncie sklepu to od razu unikał bym zakupów  w tym miejscu bo widać, że tworzył je ktoś kto absolutnie nie zna się na tym co sprzedaje.

oznacz moderatorów
54 ODPOWIEDZI 54

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@centrumtechniki_ Rozumiem, że chodzi o wyłączenie automatycznego tworzenia zestawów? 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

FHU_TOM
#7 Wielbiciel#

Tak, właśnie o to chodzi, bo ten wątek dotyczy właśnie tego problemu. Kolejny raz poproszę o wyłączenie automatycznego tworzenia zestawów na koncie FHU_TOM. Może tym razem się uda zwrócić czyjąś uwagę. Sam już nie wiem co należy napisać aby ktokolwiek z SZANOWNYCH obsługujących ten przybytek zrobił łaskawie to o co się go prosi.

oznacz moderatorów

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@FHU_TOM @centrumtechniki_ Zgłosiłam Wasze konta do wyłączenia automatycznego tworzenia zestawów.

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

centrumtechniki_
#8 Zapaleniec#

Tak zgadza się.

oznacz moderatorów

Piaska6
#7 Wielbiciel#

Proszę o wyłączenie automatycznego tworzenia zestawów. Łączone są kompletnie bez sensu.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Piaska6 zgłosiłam Twoją prośbę o wyłączenie automatycznego tworzenia zestawów. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Forma_Swiatla
#7 Wielbiciel#

Podłączam się do prośby o wyłączenie automatycznego tworzenia zestawów, proszę też o to samo dla swojego drugiego konta - przestrzen_forma . Dziękuję.

oznacz moderatorów

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@Forma_Swiatla Zgłosiłam prośbę o wyłączenie automatycznego tworzenia zestawów dla obu kont. 

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ogrzewanieSIB
#8 Zapaleniec#

Ja również poproszę o wyłączenie na naszym koncie automatycznego tworzenia zestawów, każdy stworzony do tej pory zestaw był totalnie niepasujący. Dziękuję.

oznacz moderatorów

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@ogrzewanieSIB Zgłosiłam prośbę o wyłączenie. 

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

sklep_solpio
#13 Ambasador#

Proszę o wyłączenie automatycznych zestawów 🙂 

oznacz moderatorów

sklep_solpio
#13 Ambasador#

tworzy mi zestawy z uchwytem i zaślepkami do zawiasu / prowadnica kulkowa i zaślepka do zawiasu nie powiązane wgl.

oznacz moderatorów

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@sklep_solpio Zgłosiłam prośbę o wyłączenie automatycznego tworzenia zestawów. 🙂 

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Przestrzen_Forma
#7 Wielbiciel#

Podłączam się do prośby o wyłączenie automatycznego tworzenia zestawów. Dziękuję.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Przestrzen_Forma Skierowałam prośbę do odpowiedniego zespołu. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów