Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Da się wyłączyć automatyczne tworzenie zestawów?
Algorytm tworzy za dużo zestawów z produktów których absolutnie nie chcemy razem sprzedawać lub z takich które teoretycznie do siebie pasują ale parametry się nie zgadzają i jak klient kupi razem te produkty to będziemy mieli problem. Ja jako klient jak bym zobaczył niektóre zestawy na koncie sklepu to od razu unikał bym zakupów w tym miejscu bo widać, że tworzył je ktoś kto absolutnie nie zna się na tym co sprzedaje.
@TOMak47 poproszę o link do zestawu o którym piszesz.
To jest strona na której jest zestaw vt137 ( chyba 9 aukcja od góry) https://allegro.pl/kategoria/modelarstwo-kolej-dioramy-makiety-1063?order=t&startingTime=8. Są 3 oferty do porównania wchodzę i jest ten zestaw, podwójny zestaw roco i zestaw z Br41piko https://allegro.pl/produkt/zestaw-piko-z-br-41-c06eafbb-88be-451c-aa73-e310b5e10a6b?startingTime=8
@TOMak47 to nie jest zestaw stworzony przez nas, a tego dotyczy ten wątek.
Tutaj sprzedający błędnie połączył oferty z produktem. Parametry identyfikujące sa takie same, dlatego te oferty są połączone jako jeden produkt.
Każdy taki przypadek możesz zgłosić za pomocą przycisku "zgłoś ofertę błędnie powiązaną z produktem".
Sami stworzyliście ten bałagan, sami sprawdzajcie. Zmiany, ogólnie, do 4 liter.
Mamy ten sam problem. Allegro tworzy zestawy które kompletnie do siebie nie pasują!
Sami chcemy tworzyć zestawy i ustalać rabaty. Jak wyłączyć automatyczne tworzenie zestawów?
U mnie musze kasować wszystkie automatyczne zestawy, bo nic do siebie nie pasuje. Bardzo proszę o wykluczenie konta Instal_Metal z tworzenia automatycznych zestawów.
@Instal_Metal @SZMIGIEL_DACHY Zgłosiłam wasze konta do wykluczenia.
proszę o wyłączenie automatycznych zestawów także w moich ofertach.
@shop-mini-max gotowe, zgłosiłam Twoje konto do wykluczenia.
Proszę również o wykluczenie mojego konta
Cześć, @kit-tools. Poprosiłam o wyłączenie automatycznych zestawów na Twoim koncie 🙂