Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę Twórców Allegro o umożliwienie wyłączenia Orlen, ponieważ niektóre ich automaty mają w praktyce o 3 cm mniejszą głębokość niż wszystkie pozostałe i paczki nie wchodzą.
@Pengano Nie mamy w planach wyłączenia Orlen Paczki z Allegro Delivery. Gdyby to miało się zmienić, z pewnością o tym poinformujemy.
Jest opcja nr. 2. Niech Orlen zrobi standardowe automaty paczkowe, o wymiarach takich jak wszyscy inni przewoźnicy mają. Państwa odpowiedź jest beznadziejna, bo przez niedostosowanie Orlenu trzeba wyłączyć całe Allegro Delivery. Wszystkich przewoźników tej opcji. A Wy odpowiadacie, że złośliwie nie dostosujecie opcji wyłączenia Orlenu. To jest zwykłe robienie na złość Partnerom, Sprzedawcom, przewoźnikom i Kupującym.
Czy to jest Pani opinia, czy osoby odpowiedzialnej za projektowanie i funkcjonalność Allegro Delivery? Zamiast odpowiedzieć, że przyjrzymy się temu problemowi, postaramy się pomóc, to odpowiedź nie bo nie. To w ogóle zniechęca do korzystania z Allegro, jeśli takie macie podejście.
Padło pytanie mailem czy odpowiedź satysfakcjonująca. Nie bardzo. Ja to zgłaszam jako błąd i reklamację, bo paczkomaty Orlen nie trzymają założonych wymiarów dla usługi Allegro Delivery. Gołym okiem widać różnicę, ale zmierzyłem dziś dokładnie: Maszyna Orlen ma głębokość o 7,5 cm mniejszą niż Paczkomat Inpost, czy Allegro One. Jak można odpowiedzieć, że nie planujecie naprawiać zgłaszanych błędów? Orlen nie nadaje się do tej usługi. Nie każdą paczkę można zmiażdżyć przy wkładaniu.
@Pengano Maksymalne wymiary dla wszystkich przesyłek Allegro Delivery w tym ORLEN paczki to 41 x 38 x 64 cm. W automatach paczkowych ORLEN przesyłki o takich wymiarach - mieszczą się, a informacje o maksymalnych wymiarach na stronie ORLEN paczki nie dotyczą przesyłek Allegro Delivery. Jeśli będziesz miał problemy z nadaniem przesyłki spełniającej te wymagania, to proszę o informację.
Nie mieszczą się. Miałem paczkę 64cm i musiałem ją zgnieść do 61,5 cm. Ale nie każdy przedmiot mogę zgniatać.
@nikl Podaj proszę przykładowy numer zamówienia i przekażę tę kwestię do weryfikacji.
O ile pamiętam to mogło być to zamówienie 48d85011-9831-11ef-bc5d-01242bfa45b7 Zaniosłem na Orlen paczkę o długości 64 cm, a ona wystawała 2,5 cm. Na miejscu zmiażdżyłem ją do odpowiedniej długości, bo to tylko pokrowiec był. Można na monitoringu zobaczyć. A co jeśli ktoś zamówi instrument ukulele? Nie zmiażdżę przecież.
@nikl dziękuję za szczegóły - przekazałam ten temat do weryfikacji.