Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
nie mogę wygenerować etykiety do zamówienia Allegro Kurier WE|DO Czechy
A ta metoda jest obsługiwana w Polsce?
Allegro International Czechy to metoda dostawy z Polski do Czech ,
Przesyłki, które nadajesz metodą Allegro International Czechy są realizowane przez kilku przewoźników. Allegro organizuje transport przesyłek, dzięki współpracy z przewoźnikami:
Metoda Allegro International Czechy jest dostępna w Allegro Smart! tylko dla kupujących na allegro.cz.
WE|DO: dostarcza przesyłki do klientów, ale ta metoda była dostępna tylko na terenie Czech.
Cześć @Olpack, proszę, wskaż numer zamówienia i podeślij zrzut ekranu z widocznym komunikatem błędu.
Zamówienie 60903650
@Olpack, WE|DO obsługuje tylko przesyłki wewnątrz Czech, nie nadasz jej w Polsce. Proszę, zmień metody dostawy dostępne w swoich cennikach. Klient może anulować zamówienie lub zgłosić zwrot i zamówić ponownie, z inną metodą dostawy.
dziękuję, za tą podpowiedź, teraz mamy następny problem: Nie masz wymaganych uprawnień, aby wystawić ofertę (sprzedaż zablokowana). Wyjaśnij naruszenie zasad. Jak możemy to sprawdzić o jakie zasady chodzi?
@Olpack skontaktuj się w tej sprawie z naszym działem bezpieczeństwa.
Klient z Czech złożył zamówienie z opcją Allegro Kurier WE|DO ,
Niestety kiedy kiedy chce nadac przesylke to od razu pokazuje sie komunikat
Błąd przetwarzania
Pole "Dane nadawcy - adres" zawiera błędne dane: Otrzymany kraj nadawcy jest niewspierany dla żądanej metody dostawy
Jak mam zatem nadać tą przesyłkę?
email: kael7qwp8g+311aceeb6@allegromail.pl