Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Trza mi wiedzy 🙂
To pisz o co chodzi, a nie taką tajemnicę robisz 😛
Chcę się przekonać na własne oczy, że jak się wygra dwie licytacje, da się wypełnić jeden FOD zapłacić łącznie. Klienci twierdzą, że się nie dało. Ja w zakładce Zamówienia też mam takie aukcje oddzielnie.
W licytacje się nie bawię więc nie powiem 🤔 🙄
@pogotowie-itNo sam widzisz, że tu gwałtownie admin potrzebny 🙂
@pogotowie-it Może przybędą na Twe wołanie 🙂
Da się o ile masz wpisanew wysyłkach ile wysyłasz łacznie produktów. Tj jesli tego nie masz to za każdy produkt allegro dodaje dodatkowy koszt wysyłki. Rozwiazaniem jest zmienic to albo niech klient płaci przelewem tradycyjnym i sam wpisze kwotę.
@IvonneButiQe Mam maksymalnie 10 przedmiotów.
@WREDZIA-W1 Przejdź do zakładki Kupione, zaznacz przedmioty, które chcesz opłacić i kliknij "Zapłać" (ta opcja pojawia się na zielonym pasku po zaznaczeniu przynajmniej jednej oferty).
@nat_not Natnotuniu, ja jestem sprzedawcą, nie kupującym. Zbieram te oddzielne FOD-y , potrojone płatności za wysyłkę, które muszę zwracać i mam dość. Czyli z tego wynika, że to kupujący nie potrafią. Może jakieś mailowe szkolenie dla nich?
@WREDZIA-W1 Wredziuniu, to jak Ty, korzystając z panelu sprzedającego, "chcesz się przekonać na własne oczy, że jak się wygra dwie licytacje, da się wypełnić jeden FOD zapłacić łącznie"?
Napisałam Ci jak to działa. Jeśli klienci będą nadal zgłaszać Ci problem, odsyłaj ich do tego wątku 🙂
@nat_not No bo ja bym wystawiła dwie testowe aukcje, Ty byś zalicytowała,ja bym je zakończyła, a Ty byś próbowała razem za nie zapłacić. Potem byś mi powiedziała jak to działa 🙂 Takiego pomysła miałam 🙂
@nat_not No, co? Pomysł się Natnotuni nie podoba?
Dzięki Ci, Iskierko za przybycie i rozjaśnienie mroku 🙂 Oby tylko toto działało.
@WREDZIA-W1 wyobraź sobie, że @nat_not rozjaśnia nasz każdy dzień takimi właśnie iskierkami ❤️
@cloudcloud Oj, clouclouduniu, wiem 🙂 Ty też 🙂
15-02-2021 Zero zielonego paska. Na karcie rzeczy kupionych można kliknąć jedynie w trzy linki
1. nazwa aukcji przeniesie nas do aukcji
2. nazwa sprzedawcy przeniesie nas do jego opinii itp.
3. oplać zakup przeniesie nas do karty opłacenia konkretnej transakcji.
Jeżeli jeszcze coś jest to ukryte przed kupującym co bardzo źle świadczy o organizacji serwisu.
Witam.
U mnie nie wyświetla się opcja zaznaczania kilku ofert. Nie wiem jak zapłacić sprzedawcy za kilka przedmiotów.
@SABBATH-67 Opcja się pojawi, gdy na samej górze strony klikniesz ZAZNACZ.