Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
|
|
@RED odszukałem Twoją ofertę z kablem sieciowym bluetooth i nie wiem w czym widzisz problem. Zawsze Ci coś nie pasuje jak allegro zmieni coś tak jak powinno być.
PS: Przepraszam musiałem
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ xD
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
dzisiaj już kilka , wczoraj parę , a licząc z miesiąca przechodzi w setki wątków o takim samym lub podobnym temacie .
Proponuję utworzyć łatwo dostępny skrót i niech wszyscy zainteresowani piszą w jednym miejscu zamiast zaśmiecać szanowne Gadane , pozostaje jeszcze tytuł ikonki
moja propozycja to :
BANIALUKI ...czyli katalog allegro ...
@k_owczarek1 umieściła słonia w kategorii zasłony
Bo to jest kabel bezprzewodowy 🙉
Myślicie, że w to ingeruje człowiek, pracownik Allegro, czy jest to "praca" cudownej AI?
Sztuczną inteligencję programują ludzie. Od kogoś się tych bzdur musi uczyć.
@RED Dopytuję odpowiedni zespół, co było powodem przeniesienia oferty. Wrócę z odpowiedzią.
to wszystko wina allegro, ja już przestałem się uśmiechać, nawet drwiąco 🙂
@w_kiwi wczoraj identyczna oferta została usunięta przez allegro naszym drugim koncie bo ktoś się dopatrzył, że jest źle umieszczona, oczywiście serwis ją sam przeniósł wcześniej do tej błędnej kategorii
wiesz co mnie denerwuje -allegro bezczelnie twierdzi, że łamiemy regulamin allegro umieszczając produkty w złej kategorii, a robi to allegro
kiedy się wreszcie allegro zawiesi same siebie za łamanie własnego regulaminu?