anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kabel hdmi wg allegro to urządzenie sieciowe bluetooth

RED
#21 Demiurg#

Przenieśliśmy Twoje oferty do lepiej pasującej kategorii

Dzień dobry,

dowiedz się, w jakiej kategorii umieściliśmy Twoją ofertę.

Sprawdź, jakiej oferty to dotyczy:

Płaski flat kabel HDMI -HDMI 1.8m v1.4 3D

Sprawdź, do jakiej kategorii przenieśliśmy te oferty:

• Allegro – Elektronika – Komputery – Urządzenia sieciowe – Bluetooth

Dlaczego to zrobiliśmy:

Dzięki tej zmianie:

• kupujący łatwiej znajdą to, czego szukają. Twoje oferty będą w lepiej pasujących kategoriach, więc klienci znajdą je szybciej – na przykład przy użyciu odpowiednich filtrów. W ten sposób zwiększysz szanse na to, że zrobią zakupy właśnie u Ciebie.
  • określisz parametry, które odpowiadają produktom z Twoich ofert. Zgodnie z naszym regulaminem kategoria, w której wystawiasz ofertę, powinna umożliwić Ci prawidłowe uzupełnienie wszystkich parametrów odpowiadających temu produktowi.

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

sl-aw-ek
#17 Koryfeusz#

@RED odszukałem Twoją ofertę z kablem sieciowym bluetooth i nie wiem w czym widzisz problem. Zawsze Ci coś nie pasuje jak allegro zmieni coś tak jak powinno być. 

PS: Przepraszam musiałem

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  xD 

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

dzisiaj już kilka , wczoraj parę , a licząc z miesiąca przechodzi w setki wątków o takim samym lub podobnym temacie .

Proponuję utworzyć łatwo dostępny skrót i niech wszyscy zainteresowani piszą w jednym miejscu zamiast zaśmiecać szanowne Gadane , pozostaje jeszcze tytuł ikonki 

moja propozycja to :

BANIALUKI ...czyli katalog allegro ...

oznacz moderatorów

pinsplash
#21 Demiurg#

@k_owczarek1   umieściła słonia w kategorii zasłony

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

Bo to jest kabel bezprzewodowy 🙉

oznacz moderatorów

Crow_Empire
#14 Krzewiciel#

Myślicie, że w to ingeruje człowiek, pracownik Allegro, czy jest to "praca" cudownej AI?

oznacz moderatorów

darban
#9 Pomysłodawca#

Sztuczną inteligencję programują ludzie. Od kogoś się tych bzdur musi uczyć.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@RED Dopytuję odpowiedni zespół, co było powodem przeniesienia oferty. Wrócę z odpowiedzią. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

to wszystko wina allegro, ja już przestałem się uśmiechać, nawet drwiąco 🙂

@w_kiwi wczoraj identyczna oferta została usunięta przez allegro naszym drugim koncie  bo ktoś się dopatrzył, że jest źle umieszczona, oczywiście serwis ją sam przeniósł wcześniej do tej błędnej kategorii

wiesz co mnie denerwuje -allegro bezczelnie twierdzi, że łamiemy regulamin allegro umieszczając produkty w złej kategorii, a robi to allegro

kiedy się wreszcie allegro zawiesi same siebie za łamanie własnego regulaminu?

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@RED rozumiem Twoją frustrację, natomiast proszę Ciebie o cierpliwość. @w_kiwi konsultuję Twoje zgłoszenie.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów