anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kara za nietrminową odpowiedź

MAMY ROZWIĄZANIE!
promis-sklep
#10 Popularyzator

@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Dzień Dobry

Bardzo proszę o pomoc. Otrzymałam minusowe punkty  za brak odpowiedzi w ciągu 24 h,  w pytaniach od kupujących. Sprawdziłam zestawienie w jakości sprzedaży  i nie znajduję pytania na które nie udzieliłam odpowiedzi. Przeanalizowałam  i niestety nie widzę. 

Choć nic się nie dzieje - nie ma konsekwencji na koncie, w dalszym ciągu spełniamy warunki SS,  sprawa jest dla mnie istotna. 

Jestem pracownikiem i otrzymałam upomnienie od zarządu. 

Chciałabym jednak wiedzieć na które zapytanie klienta nie odpowiedziałam w terminie. 

Bardzo proszę o pomoc. 

Proszę mnie nie odsyłać  do raportu - wygenerowałam  i nie znajduję zapytania które nie otrzymałoby odpowiedzi w terminie.  Być może coś źle interpretuje, dlatego zdecydowałam się wystosować do Państwa prośbę o pomoc. 

Pozdrawiam

Anna 

promis-sklepZrzut ekranu 2026-09-29 093431.png

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2
la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@promis-sklep dzień dobry! Bardzo mi przykro, że otrzymałaś z tego powodu upomnienie. 
Sprawdziłam o jaką wiadomość chodzi, jest to wiadomość wysłana 23 września o 8:10, kupujący otrzymał odpowiedź 24 września o 10:00, minęło więc 25 godzin i 49 minut. 
Było to pytanie o zakup, zadane z zakładki Moje zakupy (od 27 lipca w jakości bierzemy pod uwagę również pytania o zamówienie, nie tylko te zadane z poziomu oferty). 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
promis-sklep
#10 Popularyzator

Tak, faktycznie. Teraz widzę.  Mój błąd. 

Bardzo dziękuję za pomoc. 

Pozdrawiam

Anna

oznacz moderatorów