@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Dzień Dobry
Bardzo proszę o pomoc. Otrzymałam minusowe punkty za brak odpowiedzi w ciągu 24 h, w pytaniach od kupujących. Sprawdziłam zestawienie w jakości sprzedaży i nie znajduję pytania na które nie udzieliłam odpowiedzi. Przeanalizowałam i niestety nie widzę.
Choć nic się nie dzieje - nie ma konsekwencji na koncie, w dalszym ciągu spełniamy warunki SS, sprawa jest dla mnie istotna.
Jestem pracownikiem i otrzymałam upomnienie od zarządu.
Chciałabym jednak wiedzieć na które zapytanie klienta nie odpowiedziałam w terminie.
Bardzo proszę o pomoc.
Proszę mnie nie odsyłać do raportu - wygenerowałam i nie znajduję zapytania które nie otrzymałoby odpowiedzi w terminie. Być może coś źle interpretuje, dlatego zdecydowałam się wystosować do Państwa prośbę o pomoc.
Pozdrawiam
Anna
promis-sklep
@promis-sklep dzień dobry! Bardzo mi przykro, że otrzymałaś z tego powodu upomnienie.
Sprawdziłam o jaką wiadomość chodzi, jest to wiadomość wysłana 23 września o 8:10, kupujący otrzymał odpowiedź 24 września o 10:00, minęło więc 25 godzin i 49 minut.
Było to pytanie o zakup, zadane z zakładki Moje zakupy (od 27 lipca w jakości bierzemy pod uwagę również pytania o zamówienie, nie tylko te zadane z poziomu oferty).
Tak, faktycznie. Teraz widzę. Mój błąd.
Bardzo dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam
Anna