Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dziś dla paczki o wymiarach 110x7x4 cm wadze 3 kg dostałem dopłatę 199,00 zł Dopłata do paczki/palety o wadze od 200 do 300 kg (której waga jest ustalana na podstawie wagi gabarytowej). I oczywiście to ja mam sobie robić reklamację i czekać. Znając życie to pierwsza decyzja będzie negatywna i po odwołaniu zostanie uznana. Zamówienie ec3a0b10-51b6-11f0-b5a6-e786a055caf5
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@dawidof26_2007 Konieczne jest złożenie reklamacji, żeby ewentualne nieprawidłowości mogły zostać wyjaśnione.
Reklamację wyślesz przez nasz formularz, który znajdziesz w zakładce Zamówione przesyłki – wybierz konkretne zamówienie, które chcesz zareklamować, wejdź w szczegóły zamówienia i kliknij [reklamuj dostawę].
Ale czemu sprzedający mają to robić skoro to Allegro ma z DPD umowę i to Allegro dopisało mi do rachunku opłatę wy widzicie co było wysłane. Powinno to wyglądać tak że zgłaszamy problem i go wyjaśniacie może mamy zatrudnić osoby od obsługi opłat dodatkowy które będą robić waszą pracę. Wy sobie doliczacie opłaty do rachunku i macie to gdzieś.
@dawidof26_2007 Jeśli chcesz, żebyśmy złożyli reklamację w Twoim imieniu, napisz tutaj.
@dawidof26_2007 po co mają robić porządek ?, zdruzgotany i bezsilny zaczniesz doliczać dopłaty do ceny towaru ,a to = większa prowizja ...
@nat_not ale dlaczego @dawidof26_2007 ma pisać prośbe o złożenie reklamacji w jego imieniu?
To allegro sprzedaje usługe i wg mnie @dawidof26_2007 powinien skladać reklamacje bezpośrednio do allegro.
Możesz mi wytłumaczyć na jakiej podstawie allegro ucieka od odpowiedzialności za sprzedaż usługi?
To Wy nie macie papierów na to, że dopłata jest zasadna, dpd też ich nie ma i cała ta szopka od kilku lat jest "robiona na gębę"