anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kiepskie automaty Orlen

mdrogeria
#21 Demiurg#

Jako sama usługa przewozu działa , powiem nad podziw dobrze , mam jednak zastrzeżenia do funkcjonalności automatów ,mam w okolicy 2 i występują te same problemy .

1. istotny , którym są kiepsko działające skanery , praktycznie każdą paczkę trzeba wprowadzić manualnie , ten problem nie występuje w automatach innych przewoźników jak również lichy skaner , który mam na sklepie czyta bez problemów .

2. może mało istotny , ale o poranku dzisiaj się zapieniłem , nisko umieszczony wyświetlacz i tuż nad nim skrytka ....hmmmm... nie widać w którym momencie przesyłka zostaje zeskanowana , nie należę do rodziny taboretów , kombinacja przy wyświetlaczu skończyła się tym ,że oberwałem drzwiczkami w łeb.... chyba to tak na poprawę humoru 13- stego .

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  czytniki sprawa istotna , proszę przekazać sugestię przewoźnikowi 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

Halfrunt
#20 Guru#

Potwierdzam zarówno moim klientom przy odbiorze zdarza się taka sytuacja, gdy automat nie reaguje, a także gdy samemu nadawalem, nie tylko czytnik nie dzialał, ale  ręczne wpisanie kodu pozostało bez odpowiedzi. 

oznacz moderatorów

7-MALY-7
#11 Animator#

Może są różne modele tych automatów (jak w InPost) - w moim przypadku, nigdy nie miałem z nimi problemów i nie występują u mnie powyżej opisane...

Podchodziłem do nich sceptycznie ale działają na moim terenie bardzo dobrze. Wybieram je chętniej niż InPost (są mniej popularne, kurier umieszcza w nich paczki u mnie już koło 12:00) a z InPostem różnie - 18:00-21:00 standard.

Nie miałem żadnych problemów ze skanerem, zarówno drukując na drukarkach termicznych jak i zwykłych laserówkach umieszczonych w kangurkach.

oznacz moderatorów

bosek_2804
#12 Orędownik#

Być może wizjer Obajtka obsmarowany smarem z Hot-Dogów... 

oznacz moderatorów