anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

klienci uprzejmie informują Allegro

MAMY ROZWIĄZANIE!
renifer611
#10 Popularyzator

Sprzedaję od lat, różne  miałam zgłoszenia od Allegro, wszyscy sprzedawcy staramy przestrzegać regulaminu, ale nigdy nie pomyślałabym, że jakiś kupujący uczepi się zdjęcia, gdzie już umieszczam ich setki i doniesie do Allegro ,że jest nie prawidłowe, filiżanka z podstawkiem umieszczona na srebrnym tle i jest odbicie podstawka, co otrzymałam upomnienie. Jakim trzeba być człowiekiem by nie zadzwonić  lub napisać do mnie ,tylko do Allegro "Uprzejmie donosze..... Chciałam by dobrze było widać złocenie ,nie pomyślałam ,że odbicie spowoduje u kogoś zbulwersowanie. Przykre jest jakie mamy społeczeństwo jak za byle drobiazg można mieć konsekwencje ,brak empatii, pomocy drugiego człowieka, są telefony, maile-można doradzić sprzedawcy, sprostować go ,strach pomyśleć w sytuacji zagrożenia...

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8
TechartGSM
#13 Ambasador

@renifer611 , upomnienie od Allegro nie niesie za sobą żadnych konsekwencji - może dwadzieścia takich upomnień tak, ale jedno żadnych.

oznacz moderatorów
renifer611
#10 Popularyzator

Nie boli mnie upomnienie Allegro ,ale postawa klienta, robię ładne, dokładne zdjęcia od lat i akurat przeoczenie ,mały drobiazg, klient znajduje czas i informuje nie najpierw mnie tylko Allegro,

oznacz moderatorów
Client:35386082
#16 Inspirator

@renifer611 a skąd wiesz, że to klient? może to konkurencja chce obniżyć Twoją punktację.

oznacz moderatorów
RED
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

skąd wiesz czy to nie są działania "moderatorów" allegro

by obniżyć Ci rankingi?

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@TechartGSM niesie , niesie , za złamanie regulaminu chyba 20 pkt leci , coś takiego mi wpadło , ale od pewnego czasu nie zaglądam w zakładkę jakości  ,krzywa w panelu sprzedaży zjechała na dół.

oznacz moderatorów
TechartGSM
#13 Ambasador

@mdrogeria mylisz upomnienie z ostrzeżeniem.

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@TechartGSM tu jest wątek , usunięta oferta z upomnieniem i ,, ileśtam ,, pkt na minusie 

https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/kolejna-eskalacja-konflikt%C3%B3w/m-p/1050... 

oznacz moderatorów
TechartGSM
#13 Ambasador

@mdrogeria Miałem kilkadziesiąt takich sytuacji, nigdy nie dostałem żadnych minusowych punktów za coś takiego, a moderacja zapewne wyjaśni Ci że upomnienie to nie ostrzeżenie - zresztą gdzieś już też to pisałem i zostało to potwierdzone.

Zresztą - mamy już nowy dzień, może @renifer611 potwierdzi że nie zostały mu z tego tytułu naliczone żadne karne punkty.

oznacz moderatorów