anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ta sama opinia o produkcie w dwóch różnych produktach...

TechartGSM
#14 Krzewiciel

Dlaczego w dwóch produktach widnieje ta sama opinia o produkcie? 

GTIN: 5904858347476 i 5906849302341

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@TechartGSM  u mnie są dwie różne, ale nawet, jak by w obu było ok, to bym się nie zdziwił😉

alll.png

oznacz moderatorów

TechartGSM
#14 Krzewiciel

@KOGIEL_T W tym drugim produkcie jest jedna, i to taka sama jak pierwsza z Twojego screenu...

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@TechartGSM  coś u Ciebie chyba nie tak 😉

KOGIEL_T_0-1754642776476.png

oznacz moderatorów

TechartGSM
#14 Krzewiciel

@KOGIEL_T U mnie wygląda to tak - a się zmieniło - szkoda tylko że przy moim produkcie została ocena od nie mojego produktu. Brawo!

TechartGSM_0-1754643211305.pngTechartGSM_1-1754643254896.png

oznacz moderatorów

TechartGSM
#14 Krzewiciel

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   Co żeście natworzyli z moim produktem? Teraz w badziewiologu produktów pojawiły się zdjęcia od jakiegoś wyświetlacza z którym produkt nie ma nic wspólnego, widzę pod moją ofertę podpięte inne niż mój produkty marki Zila. Odkręćcie to co właśnie natworzyliście.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka Allegro Gadane

@TechartGSM Proszę, zgłoś błąd w produkcie, ze wskazaniem, które zdjęcia są nieprawidłowe. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

TechartGSM
#14 Krzewiciel

@w_kiwi WSZYSTKIE zdjęcia są złe. Powiedzcie jakim prawem ktoś zatwierdził usunięcie prawidłowego zdjęcia i wstawienie 10 złych??

oznacz moderatorów

Syrena_zT

@TechartGSM zmiana była wykonana po zgłoszeniu sugestii sprzedawcy. Zgłoś błąd w produkcie i dodaj poprawne zdjęcie, lub przy zgłoszeniu napisz, że prosisz o przywrócenie zdjęć sprzed zmiany i usunięcie nowo dodanych, ponieważ są niepoprawne. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@TechartGSM  zgłoś, że są złe, a jutro on znów zgłosi, że są złe😁

oznacz moderatorów

TechartGSM
#14 Krzewiciel

@Syrena_zT Powiedz mi jak ktoś, kto tego produktu nie widział na oczy, a co dopiero mówić o trzymaniu go w ręku, może cokolwiek zgłaszać???? Ponadto jak można pomylić wyświetlacz LCD z szybką kamery? Kto to u Was przegląda? To tak jakby nie odróżnić kota od kojota, albo lepiej - słonia od mrówki.

oznacz moderatorów

Syrena_zT

@TechartGSM jeżeli jesteś producentem, zachęcam do zapoznania się z programem https://allegro.pl/dla-kupujacych/wop/jak-zglaszac. Na ten moment jedyną możliwością jest zgłoszenie błędu w produkcie. Jeżeli chodzi o zmiany, w niektórych przypadkach są wprowadzane automatycznie, w innych sprawa jest weryfikowana przez zespół opiekujący się katalogiem. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów