Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego w dwóch produktach widnieje ta sama opinia o produkcie?
GTIN: 5904858347476 i 5906849302341
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@TechartGSM u mnie są dwie różne, ale nawet, jak by w obu było ok, to bym się nie zdziwił😉
@KOGIEL_T W tym drugim produkcie jest jedna, i to taka sama jak pierwsza z Twojego screenu...
@KOGIEL_T U mnie wygląda to tak - a się zmieniło - szkoda tylko że przy moim produkcie została ocena od nie mojego produktu. Brawo!
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Co żeście natworzyli z moim produktem? Teraz w badziewiologu produktów pojawiły się zdjęcia od jakiegoś wyświetlacza z którym produkt nie ma nic wspólnego, widzę pod moją ofertę podpięte inne niż mój produkty marki Zila. Odkręćcie to co właśnie natworzyliście.
@TechartGSM Proszę, zgłoś błąd w produkcie, ze wskazaniem, które zdjęcia są nieprawidłowe.
@w_kiwi WSZYSTKIE zdjęcia są złe. Powiedzcie jakim prawem ktoś zatwierdził usunięcie prawidłowego zdjęcia i wstawienie 10 złych??
@TechartGSM zmiana była wykonana po zgłoszeniu sugestii sprzedawcy. Zgłoś błąd w produkcie i dodaj poprawne zdjęcie, lub przy zgłoszeniu napisz, że prosisz o przywrócenie zdjęć sprzed zmiany i usunięcie nowo dodanych, ponieważ są niepoprawne.
@TechartGSM zgłoś, że są złe, a jutro on znów zgłosi, że są złe😁
@Syrena_zT Powiedz mi jak ktoś, kto tego produktu nie widział na oczy, a co dopiero mówić o trzymaniu go w ręku, może cokolwiek zgłaszać???? Ponadto jak można pomylić wyświetlacz LCD z szybką kamery? Kto to u Was przegląda? To tak jakby nie odróżnić kota od kojota, albo lepiej - słonia od mrówki.
@TechartGSM jeżeli jesteś producentem, zachęcam do zapoznania się z programem https://allegro.pl/dla-kupujacych/wop/jak-zglaszac. Na ten moment jedyną możliwością jest zgłoszenie błędu w produkcie. Jeżeli chodzi o zmiany, w niektórych przypadkach są wprowadzane automatycznie, w innych sprawa jest weryfikowana przez zespół opiekujący się katalogiem.