anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Klient twierdzi, że nie odebrał paczki.

991221
#11 Animator

Witam,

Proszę o poradę, pierwszy raz spotkała mnie taka sytuacja. 4.11.2025 klient zrobił zamówienie, następnego dnia paczka ruszyła w drogę. 07.11. w systemie widnieje jako odebrana. 10.11. klient zapytał w wiadomości, dlaczego paczka jeszcze nie dojechała, więc napisałem mu, że 7 listopada została odebrana. Klient nic nie odpisał na moją odpowiedź. Dla własnego spokoju napisałem do Allegro, aby sprawdzili co się dzieje. Odpisali mi, że Klient otworzył skrytkę zdalnie, a paczka dalej jest w tej skrytce. DHL zablokował skrytkę, a Allegro miało pokierować klienta jak ma odebrać paczkę. Pytałem się Allegro, czy mam próbować kontaktować się z klientem. Na co otrzymałem odpowiedź, że nie trzeba i oni sami się z nim skontaktują. 30 listopada klient otwiera dyskusje, że nie otrzymał paczki. Twierdzi, że zamawiał InPostem, a paczka została pokierowana do Automatu DHL. Gdzie nawet nie ma możliwości zmiany przewoźnika. Złożyłem jeszcze raz reklamację na dostawę. Teraz czekam na jakąś odpowiedź. Obawiam się, że kupujący oznaczy ją jako nierozwiązaną i stracę na jakości sprzedaży, a winy nie ma tu po mojej stronie. 

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
0 ODPOWIEDZI 0