Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
wsytawiłam oferte Hugo Boss Boss Bottled Elixir perfumy spray 50ml ean tego produktu to 16925554015
wystawiłam i usunięto ze to tester
ja testera nie sprzedawałam
jednak okazuje się ze ktoś wcześniej wpisał taki EAN jako pierwszy i zatytułował Tester Hugo Boss Bottled Elixir 50ml
ja wsyatwiając oferte produktu sklepowego naraziłam się allegro bo mają bałagan w swoich katalogach
naliczą mi - 150 pkt tylko dlatego ze mają zły tytuł kodu
i ja mam za to odpowiedac ?serio ? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
sprawa dotyczy konta AllemkaijazPL
Najpierw powiem że się kompletnie nie znam na kosmetykach ale
ten EAN to jakiś totalny fake. Żadne kraj nie ma przydzielonego 169 początkowego,
kod jest za krótki do GTIN-12 a jak dodałem, na wszelki zero z przodu to cyfra kontrolna się nie zgadza.
kod ean jest poprawny i taki tez jest w allegro w katalogu
tylko ze ktoś wcześniej wprowadził sobie ten kod i tytuł tester
a produkt testerem nie jest
równie dobrze mógł wpisać jako tytuł " masło mlekowita i tez by to przyjął system , bo nikt tego wcześniej nie kontrolował
a teraz ja mam się tłumaczyć chory system
No jak ma być poprawny skoro żaden kraj nie ma przypisanego 169? Jak? To nie jest GTIN
sam napisałeś ze się nie znasz wiec postawmy tutaj kropkę dziękuje
Dobra, dobra, nie popuszczę 🙂 ten numer co podałaś to nie EAN tylko numer oferty którą zamknęli 🙂
Zobacz swój własny link z pierwszego postu 🙂
Tak - dokładnie pomyliłam się przepraszam
ten kod co podałam jako ean to był numer oferty z allegro
link nie działa bo oferta uśnięta nie istnieje już w ich bazie
No ok, spoko, nie musisz przepraszać. Szkoda tylko że oznaczyłaś że temat jest rozwiązany. Ja proponuje napisać do nich, podać kod EAN, niech oni to sprawdzą w GS1.
kod był inny ean a ten numer to jest oferty z allegro