Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
I ot mamy kolejny piękny dzień z życia Katalogu Allegro.
Wystawiam sobie produkt i patrzę że są błędy w katalogu ALL (ot żadna nowość mówię sobie - przecież w cyrku trzeba się śmiać).
Zgłaszam, a właściwie próbuję zgłosić błędy - i jakie moje zaskoczenie że otrzymuję komunikat
cyt:"Przesłano niepoprawne żądanie. Dane o produkcie dostarczone przez dostawcę nie mogą być modyfikowane."
W katalogu ALL ten produkt posiada dwa kody EAN z dwóch różnych produktów ( zdjęcie główne - miniaturka jest zdjęciem logo firmy produkującej dany towar).
I pytanie mam do szanownych moderatorów @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Co w takiej sytuacji ???
dodaję poniżej zdjęcia z danego produktu i proszę mi powiedzieć jak producent weryfikował te dane jeśli są aż takie rozbieżności ????????
@Firma-Polmer Cześć. Powiedz mi proszę, który dokładnie parametr wymaga poprawki i na co. Zgłoszę tę sytuację.
Tutaj problem jest właściwie taki że produkt w katalogu ma dwa eany
jeden ean jest od produktu gramatury 80
drugi od produktu gramatury 150
Tytuł sugeruje że jest to produkt 150 aczkolwiek parametry podane w opisie że 80
Tak szczerze mówiąc ciężko mi stwierdzić do którego produktu pasuje dany katalog
@Firma-Polmer Ok, rozumiem - skonsultuję to i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@Firma-Polmer Odpięliśmy od produktu kod EAN 5902628776426 (możesz stworzyć za jego pomocą drugi produkt)
No dobra ok ale dalej w produkcie kod ean 5902628776457 są te same błędy i nie można zgłosić tych błędów. Ręce opadają normalnie jak ma się "walczyć" z Wami o poprawność tychże danych.
Niech ktoś tam na górze u Was w końcu się przyzna że nie macie nad tym żadnej kontroli i przestaniecie ingerować w to co sprzedawcy sprzedają, to my sprzedawcy mamy towar w ręce i weryfikujemy każdy produkt przed wstawieniem tak by opisy były zawsze aktualne i jak najbardziej prawdziwe.
@Firma-Polmer Zgłosiłam do poprawienia te parametry
@k_owczarek1 nowe, nie znałam....