Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Na razie kolejność na podium prezentuje się tak:
Wszystkim uczestnikom serdecznie już teraz gratulujemy ale wierzymy w wyśrubowanie podanych wyników!
5000 pracowników allegro na L4 ? 😂
@brakestop myślę, że pasowałoby jeszcze powiększyć grono moderatorów oraz doradców, więcej osób będzie spoglądać na siebie, kto kolejnym problemem się zajmie i liczyć, że akurat temat najgorszej pod słońcem usługi (Allegro Delivery) weźmie na klatę ktoś inny...
Co z tego, że 5000 pracowników, skoro muszą obsłużyć miliony niezadowolonych klientów 😀
@KOGIEL_T skończ z tymi insynuacjami! Ostatnie pomysły Allegro i działanie serwisu po zmianach budzą przecież niesamowity entuzjazm użytkowników, zostały przyjęte z radością! Tak mówią badania. Niezadowolonych użytkowników jest zaledwie garstka. To ci, co nie rozumieją po prostu doniosłości tych zmian. Zwykli hejterzy.
A to w takim razie świętują sukces i dlatego nie mają czasu dla garstki użytkowników
Tak dobrze im idzie, że prezesik Roy już pakuje kasę do reklamówek i idzie rujnować (o pardon naprawiać) inny podmiot. A że ma co pakować to do czerwca 2025 dali mu czas. Takie sukcesy drodzy Państwo.
Oni odpowiadają tam gdzie mogą coś odpowiedzieć, a niezręczne tematy starają się pomijać.
kaczor także twierdzi że nie kradli.😡
Cześć, @AGD-RTV-IT. Przepraszam za utrudnienia. Postaram się szybko to załatwić, tylko proszę jeszcze o doprecyzowanie co do pierwszego punktu - czy chodzi dokładnie o zamówienie, które wspomniałeś w zgłoszeniu mailowym 45440454? Czy masz tutaj na myśli inną przesyłkę? Jeśli tak, to proszę o numer tej paczki.
@MiMary tak chodzi o to zgłoszenie bez odpowiedzi, czy też ten post bez odpowiedzi - Odp.: Czy Wasi przewoźnicy mają jakiś konkurs? - Społeczność Allegro - 879211
@AGD-RTV-IT Udzieliłam Ci odpowiedzi we wskazanym wątku i skierowałam odpowiednie zgłoszenie do zespołu One.