Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
dzień dobry
treść komentarza: "Książki były używane !!!!! "
Problem w tym, że ja sprzedaję tylko książki używane i te aukcje tak były wystawione i opis odzwierciedlał stan książek UŻYWANYCH. Czy Allegro cofnie ten komentarz, gdyż narusza on zasady sprzedaży na Allegro i jednoznacznie wskazuje na pomyłkę co do istoty sprzedaży. Proszę o mailową odpowiedź. Z poważaniem Krystyna Sułek
@pulkownik66 Świat bajek jest bardziej "prawdziwy".😁
To była książka o Jodze. Medytacja, relaksacja i te sprawy 😊
@Kaliope_Brzeg To także ciekawa "pozycja".😁
@Kaliope_Brzeg No to żeś go wymiśkowała z tą Jagą, teraz chodzi spięty i nerwowy.Nie ma jagi- nie ma relaksu🤣
@pulkownik66 Została nam "babo jaga".😁
Sprawdziły się prognozy: Allegro przyznając mi rację co do niesprawiedliwej oceny (nawet zostały sprawdzone wszystkie dane) nie usunęło komentarza. Nie spełnia kryteriów do usunięcia . Twierdzę, że kryteria usuwania są dziurawe:(( i szkodzą sprzedającym. Mnie na pewno. Dziękuję za dyskusję i pozdrawiam wszystkich Krystyna
@CZYTAMzZAKLADKA Cały ten system komentarzy jest dziurawy jak sito. Nie przejmuj się i rób swoje. Wszystkie Twoje negatywy są od czapy. Jeden za używane książki, drugi za okładkę zagiętą którą widać jak byk na zdjęciu i w opisie, trzeci za cenę wyższą niż ta na okładce. Każdy rozgarnięty klient widzi, że bardzo dbasz o poziom sprzedaży, a nierozgarnięci jak widać od czasu do czasu się trafiają i trzeba z tym żyć 😊
Jak masz czas i porobnione dowody, zgłoś sprawę w sądzie jako jawne działanie na niekorzyść firmy, przy okazji można też posądzić Allegro że na takie coś pozwala, skoro przyznali Ci racje to potwierdzili że jest to takie działanie
Jak to jest możliwe w ogóle?
@Adekpol Sprzedająca otrzymała od nas wyjaśnienie w mailu. Dodatkowo wysłała do kupującego wniosek o usunięcie opinii. Na podjęcie decyzji ma on 14 dni.
Wiadomo że nie zostanie to usunięte, szkoda tylko że nikt nie potrafi wyjść poza ramy regulaminu, zasady usuwania ocen są kiepskie, i podejrzewam że większości z pracowników All doskonale sobie z tego zdaje sprawę, jednakże pomimo jawnego łamania prawa, nadal z tym nic nie jest zrobione
witam
Na sąd mi szkoda czasu i zdrowia:((. Podzielam opinię, że zasady usuwania ocen są dla kupującego i nigdy dla sprzedającego, i większość z pracowników Allegro doskonale sobie z tego zdaje sprawę. Żeby chociaż w części ten gość miał rację!!! Obniżył mi oceny w sumie o 12 punktów, czyli nie do odrobienia i nie wiem jak długo. Żegnaj super sprzedawco i za co tak? Otrzymałam wyjaśnienie, owszem, które jednak nic nie zmienia. Pan na pewno nie cofnie komentarza, skoro do tego czasu tego nie zrobił. Trudno. Jakoś przeżyję, i jak pisze Kaliope "trzeba z tym żyć"