Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, jedna kwestia, klient kupuje z czasem wysyłki 7 dni, przesyłke dostaje po 5 dniach, ocenia negatywnie |Zbyt Długi czas Oczekiwania|.
Według regulaminu komentarz zgodny?
Niestety to jest kupującego subiektywne zdanie, a dopóki allegro na takie byle co pozwala,
to pewnie komentarza nie usuną. Według mnie widział co kupował i ile będzie czekał,
więc nie ma powodu by oceniać coś, co już wie z góry. Ludzie to prostaki, nie przejmuj się 🙂
Odklikaj mu prośbę o usunięcie i napisz widziały gały co brały i ile będą czekały.
Odnosze wrazenie ze regulamin allegro w zaleznosci kto rozwiazuje sprawe i problem jest rozpatrywany niejednoznacznie.
Regulamin jest jeden i powinien byc jasny i klarowny, niestety allegro, monopolista robi co chce i nie mamy na to wplywu.
Najlepsze jest ze w swojej próżności dodali mozliwosc pisania tak jak tutaj o wszystkim, choc jak czytam juz cenzuruja wypowiedzi takze mozesz pisac wszystko ale jak zle napiszesz to usuniemy hahah
Gratuluje Allegro
@Mariuszkomar1985, nie przejmuj się, tutaj (i wg podejścia allegro) najbardziej cenione są dupolizowskie komentarze wobec kupujących 🙂 zobacz na głównej stronie AG kto ma najwięcej rozwiązań i łapek, Największy Obrońca Kupujących, dupoliz, reszta jest uczciwa i pomaga wszystkim 🙂 wiesz z czego to wynika? z kurczowego trzymania się regulaminu i przepisów, czego nie polecam, bo nic się w życiu nie ugra z nikim 🙂
@Mariuszkomar1985 W sprawie zgodności komentarza z regulaminem, wyślij do nas proszę wiadomość przez ten formularz.
@konto zamknięte Odniosłam wrażenie, że dwa dni temu zrozumiałeś moją prośbę, ale z tej wypowiedzi wnioskuję, że jednak nie do końca, więc powtórzę. Proszę o zachowanie swojej opinii i oceny na temat innych użytkowników dla siebie.
@_HolaOla_ 🤗, high five 🤚 😄
ale forum jest po to, by mówić co się myśli, tak samo jak komentarze na fb 🙂
Powiem ci poprostu szczerze, takie jednostronne dupolizostwo jest niehonorowe.
To jest coś takiego, jak wrzucanie 5zł na WOŚP raz do roku, by się pokazać.
A pozatym napisałem, że póki nie zmieni podejścia, będę mu to wypominał. 😂
Ja nie wiem, ale są tacy, że wolą profesjonalne ale dupolizowskie podejście.... 😐
@konto zamknięte Na AG mamy także zasady, które obowiązują wszystkich, również Ciebie. To jak definiujesz zachowania honorowe czy niehonorowe to już Twoja sprawa. Ja po raz trzeci grzecznie proszę o zaprzestanie oceniania tutaj innych użytkowników.
@_HolaOla_, zauważ, że to tylko tobie przeszkadza, ani @cloudcloud, @nat_not, ani nawet @msniezek dają wolność wypowiedzi i oceniania jak w życiu 🙂 są tacy, że mają wszystko gdzieś i to czy ktoś jest fair czy nie. Ty sprawiedliwie nie podchodzisz, bo nie potrafisz się wypowiedzieć w kwestiach ostatnich zmian na allegro. Nie potrafisz ocenić tych zmian, nieważne czy przyznasz im rację czy nie 🙂 Ola, jesteś moderatorem, jeśli uznajesz, że profesjonalne dupolizostwo jest ważniejsze niż szczerość i ocenianie na tej podstawie innych, to możesz mnie zablokować. Ja ci szczerze mogę wymienić najbardziej sprawiedliwych i szczerych AllegroGadulców 😛
@konto zamknięte po pierwsze, żadne z nas nie akceptuje zwrotów, które mogą być uznane za wulgarne czy obraźliwe, a takim zwrotem jest na przykład "dupolizostwo" i wszelkie przekształcenia tego słowa. Jako kulturalny chyba człowiek z pewnością jesteś w stanie znaleźć jakiś akceptowalny zamiennik. Po drugie, nikt nie zabrania Ci mieć własnej opinii, ale czym innym jest opinia (wyrażana kulturalnie), a czym innym mówienie nieprawdy, wprowadzanie innych w błąd, np. "tutaj (i wg podejścia allegro) najbardziej cenione są dupolizowskie komentarze wobec kupujących". Rozwiązaniem jest oznaczanie opinii na przykład zwrotem "moim zdaniem".
Wreszcie po trzecie, zupełnie nieakceptowalne i niewybaczalne jest odnoszenie tego rodzaju stwierdzeń do konkretnych osób, innych członków Gadane. W jakikolwiek, choćby najbardziej zawoalowany sposób, w jakiejkolwiek formie. I tutaj nie jestem w stanie wskazać Ci żadnego zamiennika - po prostu przestań to robić.
Wnosisz na Gadane dużą wartość, masz swój styl - doceniamy to i chcielibyśmy, aby tak było dalej 🙂 Prosimy tylko, abyś swoje personalne dyferencje, swary i mniemania zostawił na progu.
@msniezek, Maciuś okeeeej, <high five> ✋
ty to jesteś taki.. no prawdziwy Wujek Admin, który pierwszy rzuci żartem
na przyjęciu, ale kopnie w zadek jak ktoś się do roboty nie chce wziąć 😄
@konto zamknięte właśnie, pytanko odnośnie "rozwiązań" Ja już chyba 3x dostałem powiadomienie, że moja odpowiedź została oznaczona jako "rozwiązanie". Otwieram temat, a tam ktoś inny ma to oznaczone. WTF? Liczba "w punkt" też nie jest ta sama co w profilu.
@konto zamknięte, normalka, też tak mam 🙂 Te powiadomienia z prawej są zwalone poprostu, czasem masz napis o łąpce w górę a patrzysz i brak 😄 Tak naprawdę powiadomienia w ZOBACZ WSZYSTKIE mówią prawdę 😛
@konto zamknięte Ty patałachu za to jesteś najlepszy w pisaniu tu głupot i wprowadzaniu w błąd pytających.
@_HolaOla_ Zróbcie coś z tym, bo robi się tu syf przez takiego prostaka.
@xyz96, oj nie bądź taki profesjonalny, nie masz radości z życia wogóle 😄
ej ale prostaka to nie, używajmy tylko określeń które widzimy, nie wymyślaj! 😐
Poprostu weź wyluzuj, bądź profesjonalny ale wyluzowany, jak @cloudcloud 😄
@_HolaOla_ jest spoko, ale czasem też się spina zbytnio, ale to nic, normalne,
dopiero wchodzi w dorosłość 😄 haha, zawsze chciałem to napisać 😄 😂 🤣 😂
@konto zamknięte Spadaj prowokatorze, kup se dmuchaną lalkę w Erotyce na Allegro i jej przekazuj te swoje "mądrości", ją pouczaj, ode mnie won!
@xyz96, ja cię nie prowokuję, ale jeśli to zmieni twoje nastawienie, to mogę 😄
Pamiętaj, że takie pisanie mnie bawi najbardziej 😛 z lalką to świetny pomysł! 😂
@xyz96 znowu idziesz na skróty
trzymaj się przepisów - należy zachować społeczny dystans - @konto zamknięte musi posadzić lalkę przynajmniej 2 metry od siebie bo ją wirusem zarazi
a jak mu lalka przyjedzie z zagranicy to najpierw musi przejść dwutygodniową kwarantannę
i @konto zamknięte nie zapominaj też o maseczkach
a przed zakupem sprawdź czy lalka nie ma chorób współistniejących bo to zwiększa ryzyko śmierci
Ja myślę @REDziu, że lalka jest dorosła i przyjedzie autkiem,
ale damy radę, no worries 😄
@xyz96 Obecność zarówno Twoja jak i Patryka na AG jest dla nas cenna. Ta wypowiedź Maćka dotyczy wszystkich użytkowników i jako że dokładnie wyjaśniliśmy już kwestię opinii i obrażania innych, zamykamy ten temat.
Nie panujecie nad tym miejscem, moje wielokrotne zgłoszenia obraźliwych postów niczym nie skutkują, bo dla Was jest cenna obecność tu osoby, która obraża innych od długiego czasu i drwi sobie z Waszych uwag. Efektem jest to, że i mi nerwy już puszczają, choć staram się jak mogę. To w sumie Wasza wina.