anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Komentarz - Oficjalny sklep Allegro

q3qPL
#13 Ambasador#

Patrzcie jaka perełka 😄

perełka.jpg

oznacz moderatorów
45 ODPOWIEDZI 45

msniezek
Administrator
Administrator
Ekipa Gadane

@br. nasza rozmowa na Gadane przypomina Ci siłową ochronę pomników? Chyba czegoś nie rozumiem... Jeżeli mówisz o usunięciu komentarza, to nie mam z tym nic wspólnego - tej treści komentarz byłby usunięty u każdego sprzedawcy (jeżeli uważasz, że jest inaczej, podaj przykład).

PS. Tak, załapałem, od Menedżera Społeczności oczekujesz czegoś innego, "po prostu wstyd" - no trudno, zadam sobie srogą pokutę 🙂

Maciej Śnieżek
   Menedżer Społeczności

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@msniezek   Cieszy mnie twoja deklaracja pokuty chociaż widzę w tej deklaracji ironię, a może nawet kpinę.

Oczywiście niczego już nie oczekuję od Ciebie jako Menadżera.  Jako Menadżer Społeczności mógłbyś przynajmniej udawać dystans, bezstronność.  Zaangażowałeś się bardzo w obronę Sklepu Allegro,wierzysz w nich święcie, widocznie taki widzisz kierunek  swojej dalszej działalności, rozumiem, no cóż, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

Cała ta dyskusja była o świętości Oficjalnego Sklepu Allegro. Czy było warto? Osiągnąłeś cel?

Odpowiedzi nie oczekuję.  Dobranoc.

oznacz moderatorów

q3qPL
#13 Ambasador#

Ja chciałbym jeszcze wiedzieć - "Pytanie - czy oferowanie voucherów do zakupów poza allegro jest zgodne z regulaminem? Dodatko w zamian za usunięcie komentarza...@msniezek 

oznacz moderatorów

msniezek
Administrator
Administrator
Ekipa Gadane

@br. moja obrona świętości? Z tego wynikałoby, że święty jest każdy sklep, którego przedstawiciel nie każe klientom wsadzać sobie zakupionych przedmiotów wiadomo gdzie. Z takim rozumieniem świętości wcześniej się nie spotkałem.

Maciej Śnieżek
   Menedżer Społeczności

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@msniezek  "...Z tego wynikałoby, że święty jest każdy sklep..."

Dobrze  kombinujesz, nareszcie do ciebie zaczyna coś docierać.  Każdy sklep, każdy sprzedawca jest ważny, ja się dziwię że tak  późno na to wpadłeś.  Szkoda że zaszczyciłeś nas swoją obecnością  dopiero z okazji dyskusji  nad OSA Allegro.  Wydaje się że  uważasz że jest świętszy od innych  sklepów, od innych sprzedających.  Często inni sprzedawcy narzekają że są obrażani, czemu ich nie wspierasz?

Cieszy mnie twoje nowe rozumienie tego zagadnienia

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@RED  Kiedyś był ważny wskaźnik dla kupujących  "liczba negatywnych ocen"  obecnie jedyny dostępny wskaźnik "Liczba komentarzy usuniętych"

Jak zwał, tak zwał  znaczy to samo...

oznacz moderatorów