anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Komentarz za brak smarta :(

kostas11
#21 Demiurg#

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  mam nadzieję że zaraz zniknie ta opinia bo to już jawne przegięcie 😞  aż się odechciewa czasem tu wystawiać, nie mamy jako sprzedawcy żadnych narzędzi ani praw a kupujący mogą zniszczyć nie jedną sprzedaż, współczuję temu sprzedającemu 😞 https://allegro.pl/uzytkownik/Kookaburra-pl/oceny?recommend=false

Wiedział że nie ma oznaczenia smart to i tak wywalił negatywa 😉

fgf111.jpg

________
Κώστας
oznacz moderatorów
26 ODPOWIEDZI 26

Monika__L
#16 Inspirator#

Jak komentarz nie dotyczy transakcji?

oznacz moderatorów

biosorcerer
#15 Entuzjasta#

Od dawien dawna

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

oto komentarz typowego kupującego na allegro,

który czuje się oszukany praktykami serwisu

oczywiście jak przystało na kupującego, który dogłębnie i z ze zrozumieniem zapoznał się z regulaminem komentarz nie dotyczy Sprzedawcy

Czego się spodziewacie po użytkownikach allegro?

przecież co drugi post na tym forum jest typu: "kupiłem smarta więc czemu moje oferty nie mają tego oznaczenia?"

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@_HolaOla_  @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  czemu dalej widnieje komentarz ? sprzedający wystąpił z prośbą numer zgłoszenie nr "32562985" [ref:_00D24aE05._5003VY8yyJ:ref ] 

________
Κώστας
oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@kostas11 Sprzedający otrzymał odpowiedź w toku korespondencji. Może ją kontynuować, jeśli nie zgadza się z podjętą decyzją.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@nat_not cytuje @_HolaOla_ "Jeżeli sprzedający zwróciłby się do nas z takim wnioskiem to na pewno tak."

Zwrócił się i nie został usunięty komentarz 😞 Z tego co wiem rozważa pociągnąć sprawę dalej więc z czasem kupujący jak zrobi się lawina pozwów będą psioczyć na Was jako portal, więc szanujmy się bo jak zabraknie sprzedawców to będzie już za późno na działania 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@kostas11 Ola odpowiedziała na pytanie: czy gdyby [sprzedający] się zwrócił, to w ogóle rozważalibyście usunięcie komentarza??? Jej odpowiedź nie jest potwierdzeniem, że ocena zostanie usunięta.

Sprawa została przeanalizowana i sprzedający otrzymał odpowiedź.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów