Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, proszę o interwencję w związku z kradzieżą zdjęć oraz opisów. Sprzedawca tworzy zestawy z moich produktów i kopiuje zdjęcia oraz opisy plus podszywa się pod naszą markę. Robiłem zgłoszenie nieprawidłowości w aukcji, niestety to nic nie dało.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Poniżej lista ofert :
@SWIATEKA_PL Proszę Cię o przesłanie zgłoszenia w tej sprawie w ramach programu Współpraca w Ochronie Praw. Tutaj znajdziesz informację co powinno się znaleźć w treści zgłoszenia oraz adres mailowy, na który należy je wysłać.
Jasne, zarejestruje się tam, ale to trochę potrwa. Czy można te aukcje w między czasie zdeaktywować ?
u mnie się udało dopiero po załatwieniu sprawy mailowo no i tez przesyłam oświadczenie.
@SWIATEKA_PL Rozumiem Twoje stanowisko, ale działania mogą być podjęte dopiero po weryfikacji, którą przeprowadzi odpowiedni zespół na podstawie Twojego zgłoszenia.
ok, rozumiem w sprawie marki. ale czy to nie widać gołym lkiem żw zdjęcia oraz opis jest skopiopwany >?
A to nie są dane z ze słynnego katalogu allegro?