Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedałem przedmiot, kupujący opłacił zakup plus przesyłka allegro paczkomaty InPost, ale brak możliwości wygenerowania etykiety, brak tej operacji w aplikacji InPost, cóż tym dalej można zrobić, jest jakiś problem ? Awaria ?
@red_baron3 bo z aplikacji tego nie nadasz, chyba że za wyższą kwotę, a gdzie sprzedałeś na allegro czy allegro lokalnie ?
Na allegro, źle napisałem nie z aplikacji, ale przez stronę InPost, tam gdzie powinna być operacja w zakładce import allegro inpost jest pusto 😞
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Na allegro, źle napisałem nie z aplikacji, ale przez stronę InPost, tam gdzie powinna być operacja w zakładce import allegro inpost jest pusto 😞
@red_baron3 jeśli do nadania korzystasz z Managera Przesyłek musisz w tej kwestii skontaktować się bezpośrednio z Inpost.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ ale to tak wygląda jakby płatność z allegro nie przeszła do inpostu u nich nic nie ma, na allegro jest
@red_baron3 podaj mi proszę numer zamówienia, którego dotyczy ta sytuacja.
Numer zamówienia 61b20441-2489-11ee-ad2e-6b3be29377ef
@red_baron3 dziękuję, sprawdziłam to zamówienie i z naszej strony wszystko jest z nim w porządku, więc musisz skonsultować ten problem z Inpostem.
Pojawiło się w InPost, niewiem w czym był problem ale zadziałało, problem rozwiązany