Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry. W dniu dzisiejszym kurier DHL nie dostarczył paczki pod wskazany adres dla mojego klienta, który był przez cały czas obecny w domu. Po 4 telefonach do "doręczyciela" otrzymał odpowiedź, że cytuję "są w tym miejscu pierwszy raz i nie ogarniają co jak i gdzie". Paczka została rzekomo awizowana i przekazana do punktu odbioru pop / automatu. Nie dotarła tam, bo śledzenie wskazuje że nadal jest w transporcie... nie wiadomo gdzie. Na infolinii nie da się porozmawiać z człowiekiem tylko wszystkie formułki obsługuje automat. Sam nie jestem w stanie przekierować paczki, bo jest "w doręczeniu". Co mogę zrobić jeszcze jako sprzedawca, aby rozwiązać tę sytuację? WIem o skargach i reklamacjach, ale może ktoś jeszcze coś podpowie? Czy dobrze rozumiem, że DHL będzie wciągnięty w Allegro Delivery i już wkrótce wszyscy będą mieli "przyjemność" korzystania z ich profesjonalnych usług?
@Pokelando podaj proszę numer przesyłki lub numer zamówienia - zweryfikuję sytuację. 😊
Numer zamówienia: d517b4d0-0abe-11f0-aee9-93f27b403324
Śledzenie: 28827960710
Machnąłem się z numerem zamówienia, już poprawiłem.
@Pokelando dziękuję za podane dane. Poprosiłam, aby doradca skontaktował się z przewoźnikiem i wyjaśnił dlaczego przesyłka nie została doręczona oraz ustalił jej dalsze losy. Gdy dowiem się więcej, wrócę z informacją. 😊
Bardzo dziękuję za pomoc i szybką reakcję.
@Pokelando cieszę się, że mogę pomóc - w sprawie doręczenia paczki, będziemy kontaktować się z Tobą mailowo w zgłoszeniu o numerze 50587760. 😊
Awizowana przesyłka wróci do oddziału. Kolejnego dnia inny kurier zawiezie ją do punktu odbioru.
Wszystko będzie opisane w mailu od DHL eCommerce. Mogą się też pytać o wskazanie punktu odbioru.
Kurier DHL dzisiaj już normalnie dostarczył paczkę pod wskazany adres. Wszystko dobrze się skończyło, a klient jest szczęśliwy. Dziękuję bardzo wszystkim za pomoc, a w szczególności za zaangażowanie w mojej sprawie Pani moderator.