anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kurier Dhl nie odbiera paczek z Żabki

cudaswiata-sklep
#7 Wielbiciel

Czy mogę prosić o interwencję , poinformowanie klientów oraz wykluczenie z jakości przesyłki DHL
1. numer AD01IZQJY2 z zamówienia numer fc247ce1-dab9-11f0-a772-cbaabe2b239f .
2. numer AD01IZTGA2 z zamówienia numer ca439631-dab8-11f0-8397-bba90317835a .
Przesyłki zostały nadane przeze mnie w terminie przed godzina graniczną , to jest wczoraj 17 grudnia 2025, co jest widoczne w trackingu , w punkcie nadań DHL , a mimo to kurier ich nie odebrał ani wczoraj ani dzisiaj . Nadal są w punkcie .Dziękuję . @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Cześć @cudaswiata-sklep, zgłosiłem prośbę o interwencję w sprawie podjazdu.
Jeśli chodzi o wykluczenia, oba zamówienia nie są jeszcze oznaczone jako opóźnione. W momencie, gdy to się zmieni, daj proszę znać w tym wątku.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

cudaswiata-sklep
#7 Wielbiciel

Nie są opóźnione ? Były z dostawą na dziś , a leżą w punkcie .Czyli będą dziś dostarczone będąc na miejscu ?

oznacz moderatorów

cudaswiata-sklep
#7 Wielbiciel

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Dzień dobry czy jest szansa że te paczki dziś wyjadą ? Nadal są w punkcie a kurier już dawno powinien je dziś odebrać .Czy powiadomiono klientów? Czy allegro skontaktowało się z Dhl w tej sprawie ?

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@cudaswiata-sklep Proszę Cię jeszcze o cierpliwość. Doradcy są z Tobą w kontakcie w korespondencji mailowej. Sprawa jest wyjaśniana z przewoźnikiem. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów