Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Bardzo proszę o wykluczenie zamówienia ze statystyk bo zostały mi już odjęte punkty:
f7eb33e1-1704-11f0-a563-ad24b5795f84 tracking: AD00EFK959
Paczka została nadana wczoraj rano, natomiast kurier DHL się nie zjawił po odbiór. Przesyłka dalej leży w punkcie.
W ogóle dziwne są te zapętlające się statusy.
@Pokelando poprosiłam o wykluczenie tego zamówienia z jakości Twojej sprzedaży.
Kwestię statusów również wyjaśniam więc dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
Dziękuję za reakcję.
@la_nika Wygląda na to, że dzisiaj też (drugi dzień) paczka będzie nieodebrana z punktu. Lada chwila moja klientka straci cierpliwość, a dla Allegro Delivery to bardzo słaba reklama. Mogłabyś zainterweniować w tej sprawie?
@Pokelando poprosiłam o interwencję w oddziale w sprawie paczki.
Dziękuję.
@Pokelando @Sa_nova @la_nika rozmawiałem z kurierem DHL, mają teraz promocję na Vin ted 5 zł wysyłka + Allegro Delivery i się wyłożyli 😞
Ja już jak widzę gdy klient wybiera DHL jako formę wysyłki zastanawiam się co się tym razem pójdzie nie tak. Z 9 poniedziałkowych paczek (wysłanych paczkomatami Inpost / Allegro One Box / Orlen) 6 już dotarło, 1 wydana do doręczenia i 1 w drodze. Tylko ta jedna paczka DHL leży w POP, bo nie ma komu jej odebrać. Mam w tej sprawie napisać klientce, że Allegro narzuca nam kuriera, który nie ma mocy przerobowych i że sama jest sobie winna, że kliknęła tego przewoźnika? Już się przyzwyczaiłem, że od rana robię rundę po osiedlu i wrzucam przesyłki do kilku różnych, oddalonych od siebie maszyn, aby tylko zdążyć na czas i klienci byli zadowoleni. W przypadku DHL to jest gruba przesada - kompletna olewka ludzi; można się starać do woli, a oni mają to gdzieś... a my musimy z tego bubla korzystać i świecić oczami.