Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o informację, co mamy z tym zrobić?
Pierwsze upomnienie (i zakończenie aukcji):
Aukcja nr 12672449441: "Zgodnie z regulaminem (załącznik nr 1, część I, punkt 38) na Allegro nie możesz oferować wszelkiego rodzaju kodów, haseł, tokenów, kluczy lub kont, które umożliwiają dostęp i korzystanie z usług polegających na oglądaniu oraz słuchaniu na życzenie treści multimedialnych za pośrednictwem internetu w postaci tzw. video on demand (np. Netflix, HBO Go, Cda Premium, VOD.pl, Player.pl, Spotify, Tidal itp.)."
To jest gniazdko internetowe! Tu jest to samo wystawienie na innym koncie:
https://allegro.pl/oferta/simon-54-gniazdo-telefoniczne-pojedyncze-antracyt-dt1-01-48-12672440071
2. Sprawa jeszcze bardziej kuriozalna. Dotyczy tego wystawienia:
https://allegro.pl/oferta/famatel-puszka-odgalezna-x10-n-t-90x43x39-ip55-szara-3050-14869746258
Problem dotyczy, ze dołączyliście obrazek do katalogu Allegro, który nie ma z nami NIC WSPÓLNEGO!!!
No, nie pierwszy raz. Ale obrazek, który przecież ZATWIERDZILIŚCIE komuś, nie nam, powtarzam - to nie nasz obrazek, teraz jest powodem upomnienia i gróźb blokady konta nawet! Obrazek zachęca do kontaktu poza ALlegro, ale nie z nami! On wciąż jest w katalogu. Dlaczego dostajemy pkt ujemne za to, co w ogole nas nie dotyczy?
Ale nic nie da zamkniecie 1200 aukcji i ponowne ich wystawienie. Dostaniesz upomnienia za te zamknięte 🙂
I to jest w tym wszystkim najzabawniejsze (i najstraszniejsze zarazem)
@eAskir rozumiem frustrację natomiast proszę o nie uciekanie się do sformułowań, które są nieodpowiednie (zakończenie Twoje wypowiedzi).
Rozumiem że nie lubicie być straszni akcjonariuszami. Ja nie lubię być straszony zamknięciem konta, za rzeczy na które już nie mam wpływu.
Zacznijmy jednak od początku. Proszę o jasną informację od kiedy obowiązuje ten punkt regulaminu który zabrania nam zmieniać opisy ofert.
1) jak to się ma do upomnień skoro wysyłacie upomnienie nawet gdy aukcja jest zamknięta? Przecież na forum jest mnóstwo takich wątków (patrz @eAskir_powyżej) . To co mam wystawić ponownie?
2) w jaki sposób mam wiedzieć w których moich aukcjach zmieniałem stan na przestrzeni ostatnich lat? Możecie mi przesłać listę? Jest jakiś filtr żeby wyszukać?
...proponuję wystawić ponownie ofertę.- przecież to w żaden sposób nie jest odpowiedzią na moje pytanie.
@eAskir Przepraszam za to nieporozumienie. Już wyjaśniam tę kwestię z zespołem odpowiedzialnym za ten obszar. Wrócę tutaj z odpowiedzią.
@w_kiwi Czy przy okazji mógłbym i ja otrzymać odpowiedzi na moje pytania?
Chwila kolejka jest ;), Pan mi chętnego do udzielania odpowiedzi moderatora nie absorbuje innymi pytaniami 😄
Przepraszam, cham ze mnie 🙂 Myślałem, ze się uda....
no i co po takich przeprosinach ? w d... można mieć wasze przeprosiny jak człowiek tylko marnuje czas nad wiecznym zgłaszaniem problemów i poprawiania ofert choć są zgodne zgodne z regulaminem a jak poprawisz to i tak bot allegrowy usunie ofertę bo ją poprawiłem i cyk niezgodnie z regulaminem.
Co za "dom publiczny"