anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kuriozalne upomnienia od Allegro

EElektryka_com
#11 Animator#

Proszę o informację, co mamy z tym zrobić?

Pierwsze upomnienie (i zakończenie aukcji):

Aukcja nr 12672449441: "Zgodnie z regulaminem (załącznik nr 1, część I, punkt 38) na Allegro nie możesz oferować wszelkiego rodzaju kodów, haseł, tokenów, kluczy lub kont, które umożliwiają dostęp i korzystanie z usług polegających na oglądaniu oraz słuchaniu na życzenie treści multimedialnych za pośrednictwem internetu w postaci tzw. video on demand (np. Netflix, HBO Go, Cda Premium, VOD.pl, Player.pl, Spotify, Tidal itp.)."

To jest gniazdko internetowe! Tu jest to samo wystawienie na innym koncie:

https://allegro.pl/oferta/simon-54-gniazdo-telefoniczne-pojedyncze-antracyt-dt1-01-48-12672440071

2. Sprawa jeszcze bardziej kuriozalna. Dotyczy tego wystawienia:

https://allegro.pl/oferta/famatel-puszka-odgalezna-x10-n-t-90x43x39-ip55-szara-3050-14869746258

Problem dotyczy, ze dołączyliście obrazek do katalogu Allegro, który nie ma z nami NIC WSPÓLNEGO!!!
No, nie pierwszy raz. Ale obrazek, który przecież ZATWIERDZILIŚCIE komuś, nie nam, powtarzam - to nie nasz obrazek, teraz jest powodem upomnienia i gróźb blokady konta nawet! Obrazek zachęca do kontaktu poza ALlegro, ale nie z nami! On wciąż jest w katalogu. Dlaczego dostajemy pkt ujemne za to, co w ogole nas nie dotyczy?

EElektryka_com_0-1742223871304.png

oznacz moderatorów
29 ODPOWIEDZI 29

ploma
#10 Popularyzator#

Ale nic nie da zamkniecie 1200 aukcji i ponowne ich wystawienie. Dostaniesz upomnienia za te zamknięte 🙂

oznacz moderatorów

eAskir
#9 Pomysłodawca#

I to jest w tym wszystkim najzabawniejsze (i najstraszniejsze zarazem)

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@eAskir rozumiem frustrację natomiast proszę o nie uciekanie się do sformułowań, które są nieodpowiednie (zakończenie Twoje wypowiedzi).

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

eAskir
#9 Pomysłodawca#

Rozumiem że nie lubicie być straszni akcjonariuszami. Ja nie lubię być straszony zamknięciem konta, za rzeczy na które już nie mam wpływu.

Zacznijmy jednak od początku. Proszę o jasną informację od kiedy obowiązuje ten punkt regulaminu który zabrania nam zmieniać opisy ofert.

oznacz moderatorów

ploma
#10 Popularyzator#

1) jak to się ma do upomnień skoro wysyłacie upomnienie nawet gdy aukcja jest zamknięta? Przecież na forum jest mnóstwo takich wątków (patrz @eAskir_powyżej) . To co mam wystawić ponownie?

2) w jaki sposób mam wiedzieć w których moich aukcjach zmieniałem stan na przestrzeni ostatnich lat? Możecie mi przesłać listę? Jest jakiś filtr żeby wyszukać?

...proponuję wystawić ponownie ofertę.- przecież to w żaden sposób nie jest odpowiedzią na moje pytanie. 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@eAskir Przepraszam za to nieporozumienie. Już wyjaśniam tę kwestię z zespołem odpowiedzialnym za ten obszar. Wrócę tutaj z odpowiedzią. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ploma
#10 Popularyzator#

@w_kiwi Czy przy okazji mógłbym i ja otrzymać odpowiedzi na moje pytania? 

oznacz moderatorów

eAskir
#9 Pomysłodawca#

Chwila kolejka jest ;), Pan mi chętnego do udzielania odpowiedzi moderatora nie absorbuje innymi pytaniami 😄

oznacz moderatorów

ploma
#10 Popularyzator#

Przepraszam, cham ze mnie 🙂 Myślałem, ze się uda....

oznacz moderatorów

megii_ss
#12 Orędownik#

no i co po takich przeprosinach ? w d... można mieć wasze przeprosiny jak człowiek tylko marnuje czas nad wiecznym zgłaszaniem problemów i poprawiania ofert choć są zgodne zgodne z regulaminem a jak poprawisz to i tak bot allegrowy usunie ofertę bo ją poprawiłem i cyk niezgodnie z regulaminem. 
Co za "dom publiczny"

oznacz moderatorów