anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Mój asortyment - wyszukiwanie

lewgorzkowski
#11 Animator#

Coś niedobrego dzieje się przy wyszukiwaniu ofert w zakładce mój asortyment. Jak się wpisuje to po prostu "zjada" litery, najpierw myślę, chyba klawiatura świruje, albo przyciskam za lekko, ale nie! to wyście coś pozmieniali w tej zakładce/wyszukiwarce i to jest jakiś dramat! przywróćcie to tak jak było!

oznacz moderatorów
15 ODPOWIEDZI 15

LEW433
#21 Demiurg#

? 🤔

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@lewgorzkowski Czy problem występuje podczas korzystania z różnych przeglądarek i różnych urządzeń? 

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg#

@nat_not Potwierdzam ,od wczoraj mam to samo na każdym komputerze (korzystam z chrome ) .

oznacz moderatorów

lewgorzkowski
#11 Animator#

wpiszcie coś szybko w wyszukiwaniu to normalnie kasuje początek i wychodzą głupoty, mogę video nagrać

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@lewgorzkowski Prosę o przesłanie filmiku na adres: spolecznosc@allegro.pl. W treści wiadomości podaj link do tego wątku.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

lewgorzkowski
#11 Animator#

poszło "Asortyment wyszukiwarka błąd" musiałem skrócić, bo ograniczenia wagowe pliku. wpisywane hasła: depeche mode, dire straits, wodecki, widać, że na milisekunde pojawia się dana litera i znika bez użycia backspace

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

👍

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@lewgorzkowski Dziękuję. Przekazałam Twoje zgłoszenie do zespołu technicznego. Kiedy dostanę odpowiedź, odezwę się ponownie.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

DARFORS
#8 Zapaleniec#

Witam,

Dziś zauważyłem taki problem, mianowicie w zakładce Asortyment podczas wpisywania nazwy produktu strona automatycznie odświeża wyszukiwanie. Przez co kasuje litery w ułamku sekundy kiedy odświeża. 

Sprawdziłem najpierw czy to nie insert, i czy problem występuje w innych miejscach, ale wyszło że konkretnie w tym miejscu. 

Aktualnie właśnie sprawdzam produkty po nazwie i często kasuje 

Czy ktoś ma ten sam problem ? I czy można to jakoś ustawić by wyszukiwanie było po wciśnięciu enter gdy już wpiszemy tekst. ( w wyszukiwaniu zamówień jest większy odstęp od wpisania po ( automatyczny enter ) i działa poprawnie ) czy też wyszukiwanie produktów na stronie głównej, ale tam wymaga enter. 

Dodam że przy szybkim wpisywaniu, może udać się aby poprawnie wpisać i wyszuka produkt w asortymencie, ale chwila zawachania nad literką i zaczyna wyszukiwać kasując wpisane w tej chwili litery,

Dodam że ikona lupy po prawej stronie wyszukiwania, w chwili gdy kasuje( próbuje wyszukać ) zmienia się na kółko oczekiwania . 

Przykład:

Wyszukiwanie : Bezlitosna (film )

Bezlitona ezliosna ezlitona ezliosna bezlitosna bezlitosa ezlitosna bezitona

Za każdym razem poprawnie wpisuję nazwę 

oznacz moderatorów

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@DARFORS Temat jest nam znany i pracujemy już nad rozwiązaniem. 

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

superstore
#9 Pomysłodawca#

Witam, czy wiemy czy i kiedy problem będzie rozwiązany? 

oznacz moderatorów

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@superstore Robimy, co w naszej mocy i damy znać, gdy tylko problem zostanie rozwiązany.

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

wdowki
#10 Popularyzator#

Mam to samo od czasu dodania opcji wyszukiwania po np. tytule, numerze, producencie. Coś jest jak zwykle "dobra zmiana w Allegro"

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Jedynie pisanie bardzo powolne ,klikając jedną literę co 2 sekundy poprawia ten bajzel . Nie każdy ma jednak na to tyle czasu i cierpliwości . No cóż kiedyś było lepiej ,a jak jest dobrze to zwykle komuś to przeszkadza.

oznacz moderatorów

lewgorzkowski
#11 Animator#

@kolekcjoner608 też to zauważyłem, ale naprawdę trzeba pisać bardzo wolno, to już lepiej napisac w nowej karcie i skopiowaćxD masakra taki portal i takie coś puścić niesprawdzone... 

oznacz moderatorów