Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam ustawiony tylko INPOST z wysyłką tego samego dnia, a każecie mi wysyłać wciąż innymi formami wysyłek tego samego dnia, choć nie mam tego ustawionego. Skutecznośc wysyłki też wyłączyłem. O co chodzi ?
@zaproszenia-C13 gdzie dokładnie widzisz tę informację?
Tą informację widzę, jak klent zakupił towar, że jeszce dziś mam to wysłać, firmą UPS, DPD albo POCZTA POLSKA, choć odznaczyłem to w "ustawienia godzin skałdania zamówień". Zostawiłem tylko firmę INPOST. Problem w tym, że już jedno zamówienie lezy bo nigdzie już nie przekaże UPS bo przyjeźdza o 12:00, zabiera i drugi raz nie wróci.
A na koncie innym kartki13 to nawet do godz. 16:00 musiałem wysyłać, może i firmą INPOST ale dlaczego, jeśli mam to tylko do 15:30 ? ,od dawna mam wysyłke tego samego dnia do godz. 15:30. Wczoraj wyłączyłem wszystkie wysyłki tego samego dnia ( wszystkie firmy kurierskie ) oprócz INPOST, ale już ktoś mi napisał, że musze mieć ustawione do każdej firmy, że wysyłam np. do 1:00 w nocy, a nie że w ogóle odznaczam bo takie cuda będą się dziać. Jak wy to liczycie ? Robicie tylko problem sprzedawcy. Prosze o informację, jak mam to w końcu ustawić, aby tylko firma INPOST była do godziny 15:30 i ani miniuty dłużej. Ja muszę to zawieź 15 km i mam czas do max. 17:00.. Proszę o radę.
@zaproszenia-C13 czegoś nie zrozumiałeś, godzinę graniczą sobie ustawiasz ... jeżeli w ofercie masz czas wysyłki 24h to część przesyłek musisz nadawać tego samego dnia WSZYSTKICMI dostępnymi przewoźnikami 😉
@zaproszenia-C13 to tak nie zadziała , jeśli deklarujesz wysyłkę 1 dzień czy natychmiast to dotyczy wszystkich przewoźników ,możesz tylko manipulować godziną graniczną , jeśli jej nie ustawisz to system będzie do końca dnia tak pokazywał .
@mdrogeria jeśli jej nie ustawisz to system "ustawi" ją za Ciebie, jedną dla wszystkich przewoźników. Jeżeli nie ustawisz dla jednego przewoźnika system wykorzysta wyliczoną godzinę dla niego.
ok, to już rozumiem, ale dlaczego mimo ustawionej przesyłki INPOST do godz 15:30, allegro każe mi wysyłać do 16:00 tą firmą. 2 godziny wcześniej zmieniłem już i ustawiłem Allegro ONE DPD I UPS , zwykłe DPD , zwykłe UPS, POCZTA, że wysyłam do godz. 1:00 ( w nocy ) a tylko INPOST do 15:30 .. Tu to już raczej jakiś błąd.
Nauka nie idzie w las.
@sl-aw-ek wiem ... wiem ... mądry jestem bo sam w to kiedyś wdepnąłem .
czyli jak ustawiłem Allegro ONE DPD I UPS , zwykłe DPD , zwykłe UPS, POCZTA, że wysyłam do godz. 1:00 ( w nocy ) a tylko INPOST do 15:30 to od jutra będzie ok ?
@zaproszenia-C13 za mało danych xD Jeżeli nie masz tam ostrzeżeń, że wysyłasz za mało przesyłek zgodnie z deklaracją ... to teoretycznie powinno 😉 Praktykę sprawdzisz sobie jutro rano sprawdzając jaki masz przewidywany czas dostawy.
To akurat wiem, że rano sprawdzę - oby zadziałało 🙂 dzięki za informację
@zaproszenia-C13 tak , zadziała , mam podobnie , gra i buczy .
Dziś jest już godz 8:00, ustawiłem dla wszystkich przesyłek godzine graniczną 1:00 ( w nocy ) , a tylko INPOST do 15:30, dlaczego dziś jest to samo i pokazuje , że jutro w punkcie np. Allegro One ? Czy możecie to sprawdzić ?
@zaproszenia-C13 prawdopodobnie zbyt dużo przesyłek wysyłasz niezgodnie ze swoją nową deklaracją 😉
HolaOla dostanę jakąś informację ??????
@zaproszenia-C13 Adaś ....zapisałeś nowe ustawienia ?.... sprawdź
wszystko jest zapisane, ustawione, od 7 lat sprzedaje, mają gdzieś moje ustawienia i podają tak, jakby nie miał wyłączonej skuteczności wysyłki, mam już dość.
@zaproszenia-C13 Czy możesz wskazać mi przykład takiego zamówienia dla metody innej niż InPost?
wczoraj już było za późno ale prosze dzisiaj : 9926679099
Oprócz inpost, wszystko do 9:30, kurier DPD odebrał paczki, a ja dalej będą musiał dzisiaj wysyłać ..