Autoryzacja nie powiodła się. 
 Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o poprawę kolejnego błędu z markami chronionymi.
Pomimo że książka była już wcześniej wystawiona nagle dzisiaj automatyczny system obsługi allegro zablokował ofertę podając że należy do marek chronionych.
Produkt to:
Tajemnica objawień w Medjugoriu - Stefan Budzyński
Dlaczego został zablokowany? Bo wydawnictwo nazywa się Pelikan!!!
Kiedy to się skończy, co kilka miesięcy jest podobna bzdura. Czy możecie w końcu przestać blokować książki za nazwy wydawnictw.
@77786 Dzięki! Przekazałam do weryfikacji.
Przedmioty użytkownika SOBIMAX - Wentyle - Allegro 47 ofert z podróbkami znanych
Przedmioty użytkownika SOBIMAX - Wentyle - Allegro 47 ofert z podróbkami znanych marek
Ja nie spamuje, a walczę z podróbkami. Pytał, jakie ja mam dowody? 80% usunięto i zablokowano z tego co wysyłał! To jest dowód dla ciebie kochany ? Ja nie spamuje, a wysyłam innych użytkowników! Zajmuj się swoimi sprawami. 😗
@77786 przecież każdy kupujący widzi, że to podróbki, nie wiem po co masz kogoś ostrzegać, a zgłosić naruszenie może tylko właściciel marki
Zajmuj się swoimi sprawami kochany 😗😘
@77786 droga Diano, Ty również zajmij się swoimi sprawami, bo nie jesteś właścicielem marki Mercedes, czy Audi😁
Jestem kapusiem 😂😁😉
@77786 teraz , to się nazywa sygnalista😉
Marze stac najlepszym kapusiem na ALLEGRO 🤣
Jeśli jesteś świadkiem przestępstwa i nie zgłosisz go, stajesz się współsprawcą. A ja nie chcę być przestępcą. 🤗
@77786 przestępstwem było by sprzedawanie podróbek, a On sprzedaje jedynie swój produkt z logiem znanych marek😉
I tym samym popełnia przestępstwo. 2+2=4
@77786 powiem Ci więcej, nawet 2*2=4😉, ale podróbka, to jest coś co próbujesz odwzorować tak jak robi to jakaś firma i chcesz sprzedać jako oryginał, a on nie robi podróbek, tylko swoje wentyle z logiem znanej firmy
tylko swoje wentyle z logiem znanej firmy - i to Nazywa się PODRÓBKA 😉
Czy można sprzedawać na ALLEGRO CHEAT KODY do gier komputerowych ?
Znanej firmy Musi mieć zgodę tej firmy, i wtedy może używać ich logo. To jak 2+2=4
@77786 jeśli znana firma nie ma nic przeciwko używania jej loga, to możesz używać😉, dlatego własnie tylko podmiot uprawniony może zgłosić nadużycie, a podróbka było by gdybyś robiła sobie lampy samochodowe i wciskała klientom, ze to są oryginalne od Audi